Wpis z mikrobloga

W sumie w tej calej dramie najsmieszniejsze jest podejscie niektorych osob co maja psy. Na glownej dzisiaj wpis, ze facet zabral psa na spacer i napisal z dumą, ze specjalnie smyczy nie zabral, zeby sprowokowac. xD Ja jak mialem 10 lat to podobne metody ma mamie uzywalem, ona mnie za cos opieprzyla, to ja zamiast przyznac sie do bledu to robilem na bakier i jeszcze obiadu na zlosc nie zjadlem ( ͡° ͜ʖ ͡°) moze z nimi faktycznie trzeba jak z dziecmi, raz a dobrze wyegzekwowac sensowne prawo i sie nie cackać

#psiarze
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ZlowieszczyPomrukOdbytu ja właśnie pod postem o zakazie wpuszczania psów do sklepu przeczytałam komentarz psiary, że powinno się do takiego sklepu wejść, wymacać brudnymi łapani towar, zgnieść żeby nikt nie kupił i wyjść za karę, że ktoś nie chce na swoim prywatnym terenie kundli. Taki jest właśnie poziom tych podludzi.
  • Odpowiedz
Na glownej dzisiaj wpis, ze facet zabral psa na spacer i napisal z dumą, ze specjalnie smyczy nie zabral, zeby sprowokowac. xD Ja jak mialem 10 lat to podobne metody ma mamie uzywalem, ona mnie za cos opieprzyla, to ja zamiast przyznac sie do bledu to robilem na bakier i jeszcze obiadu na zlosc nie zjadlem

@ZlowieszczyPomrukOdbytu: Te 10 lat to miałeś ile lat temu? Chyba 2, bo nie wyczuć
  • Odpowiedz
@rybsonk: a wiesz co jest jeszcze zabawniejsze w tym zarcie? Ze jak jakis wykopek wrzucil wpis z fotka noza i napisal w nim ze od teraz jak to jakis pies zaatakuje to nie bedzie sie hamowal, to nie wyladowal w goracych. Zamiast tego wyladowal screen jego wpisu w ktorym wszyscy jednoglosnie uznali go za p----a, ale nikt nie bronil tego czarnym humorem i oczywistym zartem. Ale tutaj to wiadomo, glupi
  • Odpowiedz
@ZlowieszczyPomrukOdbytu

@rybsonk: czarny humorek jest dla psiarzy panie areczku, dla pana łatka p----a i donosik na policje

Żarty z papieża i z psów które nie żyją są spoko. Sugerowanie, że celowo zrobi się komuś krzywdę nie są spoko.

Mam nadzieję, że pomogłem.
  • Odpowiedz
@ZlowieszczyPomrukOdbytu przecież to udowodnione badaniami, że psiarze mają deficyty umysłowe. Afiszowanie się miłością do zwierząt może być sposobem na zbudowanie wizerunku osoby wrażliwej, empatycznej i moralnie „lepszej”.
To może być kompensacja np. niskiej samooceny lub potrzeby aprobaty: „Zobaczcie, jestem dobrym człowiekiem, bo kocham zwierzęta”.
Traktują zwierzęta jak projekcję swoich własnych emocji lub niezaspokojonych potrzeb relacyjnych.
Albo próbują kontrolować zwierzę jako „bezpieczniejszy” obiekt niż ludzie, z którymi relacje są trudne.
Publiczne demonstrowanie swoich
  • Odpowiedz
W sumie w tej calej dramie najsmieszniejsze jest podejscie niektorych osob co maja psy. Na glownej dzisiaj wpis, ze facet zabral psa na spacer i napisal z dumą, ze specjalnie smyczy nie zabral, zeby sprowokowac. xD

@ZlowieszczyPomrukOdbytu: Widocznie brakuje Ci dystansu. Ten wpis nie był na poważnie, wyluzuj ( ͡ ͜ʖ ͡).
  • Odpowiedz
W sumie w tej calej dramie najsmieszniejsze jest podejscie niektorych osob co maja psy. Na glownej dzisiaj wpis, ze facet zabral psa na spacer i napisal z dumą, ze specjalnie smyczy nie zabral, zeby sprowokowac. xD Ja jak mialem 10 lat to podobne metody ma mamie uzywalem, ona mnie za cos opieprzyla, to ja zamiast przyznac sie do bledu to robilem na bakier i jeszcze obiadu na zlosc nie zjadlem ( ͡
  • Odpowiedz