Wpis z mikrobloga

@Czarny-rycerz_40k: myślę że jeszcze w tym roku wdepniesz w g---o którego ktoś akurat nie posprzątał albo zastaniesz takie nie do końca posprzątane g---o na klatce lub w windzie - wtedy zatrzymaj się na chwilę i przypomnij sobie ten wątek i swój komentarz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@conamirko: przecież właśnie mówię że sraja i trzeba po nich sprzątać w ogródku tak samo jak spod bloku a nawet bardziej bo zostaje u Ciebie i Ci syfi Twoje własne, nomen omen, podwórko, a nie ze możesz udawać że to nie Ty i w końcu ktoś zbierze.
  • Odpowiedz
@conamirko: odpowiadam na Twój komentarz wklejony poniżej - więc raczej do Ciebie pytanie co tak niezwykle zmienia ogródek, że tu jest coś tak wielkiego do zrozumienia dla psiarza

się na niego nie decydować jeśli się nie ma własnego ogródka ale to dla psiarza rzecz abstrakcyjna xD
  • Odpowiedz
@IlawaNidzica: to tak niezwykle zmienia, że pies nie wchodzi i nie sra po terenie wspólnym ani też ja nie wchodzę do tego ogródka. Czy właściciel sprząta czy nie to już jego sprawa bo mi to zwyczajnie wszystko jedno
  • Odpowiedz