Czuję się świetnie wiedzieć że żadna kobieta mnie nie chcę po prostu XD to nie tak że czasami przed sen chcę mi się płakać z tego powodu że jestem taki samotny i że żadna mnie nie chcę i nigdy nie będzie chciała XD life is good Incelu!!! Po prostu musisz zmienić sposób myślenia XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
To nie mój jedyny problem w moim życiu wcześniej to nawet nie był żaden problem dla mnie ale to odrzucenie przez tamtą dziewczynę (jeśli wiesz o co mi chodzi XD) sprawiło że coś we mnie pękło i poczułem się od tego momentu jak dosłownie Incel którego nikt nie chcę resztą którym jestem XD
@power-weak: przeżywasz tą jedną porażkę z samicą już ile pół roku? Jesteś mężczyzna czy miękka fają? Ogarnij się już, strzel się z liścia w pysk i dalej, do c---a nie pierwszy i nie ostatni raz życie dało ci kopa, a to co po takim ciosie zrobisz determinuje to kim jesteś
@power-weak: albo codziennie tu będziesz ujadał jak ci źle, co jest oczywiście wygodne, albo wyprostujesz się i z podniesioną głową za walczysz o siebie
Czuję się świetnie wiedzieć że żadna kobieta mnie nie chcę po prostu XD to nie tak że czasami przed sen chcę mi się płakać z tego powodu że jestem taki samotny i że żadna mnie nie chcę i nigdy nie będzie chciała XD life is good Incelu!!! Po prostu musisz zmienić sposób myślenia XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
To nie mój jedyny problem w moim życiu wcześniej to nawet nie był żaden problem dla mnie ale to odrzucenie przez tamtą dziewczynę (jeśli wiesz o co mi chodzi XD) sprawiło że coś we mnie pękło i poczułem się od tego momentu jak dosłownie Incel którego nikt nie chcę resztą którym jestem XD
Oczywiście że mogłem ale chciałem chociaż spróbować raz w życiu a teraz cierpię XD
@mitomanVander: Jak jedynym problemem w braku baby jest dla ciebie brak byle jakiejś p---y to chyba nie zrozumiesz OPa.
@mitomanVander: O czym ty p--------z do mnie?
Komentarz usunięty przez moderatora
@mitomanVander: A, przepraszam, zapomniałem że trzeba mieć licencje na shitposty xDDD
Zgadzam się po co ja to w ogóle zrobiłem XD
Spokojnie Chłopaki nie kłócę się proszę was
Ogarnij się już, strzel się z liścia w pysk i dalej, do c---a nie pierwszy i nie ostatni raz życie dało ci kopa, a to co po takim ciosie zrobisz determinuje to kim jesteś
Straciłem po prostu nadzieję że kiedykolwiek mi się uda znaleźć jakąś dziewczynę XD
Z Huopski Ryj i nadzieja XD to się nie łączy ze sobą