Wpis z mikrobloga

#przegryw #blackpill #truecel #incel

Czuję się świetnie wiedzieć że żadna kobieta mnie nie chcę po prostu XD to nie tak że czasami przed sen chcę mi się płakać z tego powodu że jestem taki samotny i że żadna mnie nie chcę i nigdy nie będzie chciała XD life is good Incelu!!! Po prostu musisz zmienić sposób myślenia XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@mitomanVander

To nie mój jedyny problem w moim życiu wcześniej to nawet nie był żaden problem dla mnie ale to odrzucenie przez tamtą dziewczynę (jeśli wiesz o co mi chodzi XD) sprawiło że coś we mnie pękło i poczułem się od tego momentu jak dosłownie Incel którego nikt nie chcę resztą którym jestem XD
  • Odpowiedz
@power-weak: przeżywasz tą jedną porażkę z samicą już ile pół roku? Jesteś mężczyzna czy miękka fają?
Ogarnij się już, strzel się z liścia w pysk i dalej, do c---a nie pierwszy i nie ostatni raz życie dało ci kopa, a to co po takim ciosie zrobisz determinuje to kim jesteś
  • Odpowiedz
@power-weak: albo codziennie tu będziesz ujadał jak ci źle, co jest oczywiście wygodne, albo wyprostujesz się i z podniesioną głową za walczysz o siebie
  • Odpowiedz