Aktywne Wpisy
Uszatek1937 +430
#depresja Mama w piątek umarła,zostałem sam jak palec,fotmalności eałatwione,ale żadnej pomocy.Smutne

Woockashek +158
Mirki, co za p------a akcja z #psiarze. Będąc na spacerze z synem i psem postanowiliśmy wejść na chwilę do żabki. Zostawiłem psa (5 kg maltipoo) na zewnątrz przywiązanego do słupka, żeby po 5 minutach po niego wrócić. Minęło dosłownie 30 sekund od wejścia do sklepu i jakaś kobieta wchodzi do sklepu mówiąc mi, że mój piesek PŁACZE i przecież mógłbym z nim wejść do sklepu bo tu pozwalają. Ja

Piszac o 40k mialas na mysli pewnie to AMA
źródło: comment_TvoGkZGieBc0Wgzwdnl40DDJb0nnxDC7.jpg
Pobierz@siara-krakow: Dlugo by opowiadac....
Jednemu emigracja pasuje innemu nie. Moze pomysl nad tym dlaczego we wszelkich rankingach na jakosc zycia w czolowce sa zwykle bardzo bogate ale tez i bardzo drogie
@Quavitor: Jak wyrabialem ostatnio (pare lat temu) to musialem w jakims dusznym pomieszczeniu spedzic mniejw iecej trzy godziny w kolejce... Dobrze ze cos sie w tej sprawie zmienilo :)
@matiit: To czemu nie kontrakt?
2.5 roku - z czego półtora roku w firmie, którą mogę się pochwalić - zaawansowane rzeczy, international... międzynarodowi klienci itd
Pojedz zobaczysz, wyrob sobie wlasne zdanie. Ja jesli czegos zaluje w zyciu to prawie wszystko to sa rzeczy ktorych nie zrobilem.