Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 46
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Varesi: brawo właśnie takich odważnych kobiet nam trzeba. Jesteśmy mieszkańcami ziemi a nie potrzebnie dzielimy się na śmieszne kraje, dzisiaj to jest tak przestarzałe jak podział afrykanerów na plemiona.
  • Odpowiedz
@gozer-traveler: klasycznie przyszedłeś słowa zesrać nienawiścią. W temacie nt. fałszywej "tolerancji" to jakby wisienka na torcie. Bonusem jest fajna niezwykle niska inteligencja uniemożliwiającą ci zobaczenie w tym wszystkim hipokryzji.

Dziękuję, że tak piękny spektakl. Wiele wnosisz na tym portalu.
  • Odpowiedz
@gozer-traveler: to ty robisz fikołki i nie znasz definicji oraz nie potrafisz odróżnić tolerancji od akceptacji.
Nie bez powodu think tanki lewicowe starają się zacierać między tymi rzeczami różnicę.

podpowiem ci.
Akceptacja, to gdy coś popierasz i nie masz z tym problemu.
Tolerancja natomiast to gdy jest coś ZŁEGO co ci nie odpowiada ale godzisz się na to
Howsitgoing - @gozer-traveler: to ty robisz fikołki i nie znasz definicji oraz nie po...

źródło: 1000002663

Pobierz
  • Odpowiedz
@Howsitgoing: ty jesteś jakiś upośledzony? Ja nic o akceptacji nie pisałem, zadałem tylko pytanie czym jest ta fałszywa tolerancja, co to za prawicowa nowomowa, nigdzie nie wymieszałem tolerancji i akceptacji, ale ty musiałeś się nakręcić jak bąk🤣

"Toleruj moją nietolerancję" było już tyle razy tłumaczone. Nie toleruje się zachowań nietolerancyjnych, bo to szkodzi samej idei. Dotarło to do pustego łba?
  • Odpowiedz