Aktywne Wpisy

LamajHarma +419

Kielbasiarz +58
Zawsze mnie zastanawialo czy psiarzom nie przeszkadza to, ze taki pies po wsyraniu sie ma brudna dupe.
Pomijam juz nawet te dlugowlose gdzie resztki kalu przyczepiaja sie im do tylka, absolutnie obrzydliwe, ale nawet te krotkowlose przeciez tez maja brudne d--y.
Po powrocie z takiego spaceru przeciez psiarze nie myja im dup, co najwyzej lapy jak padalo, a jak nie to nie.
Potem
Pomijam juz nawet te dlugowlose gdzie resztki kalu przyczepiaja sie im do tylka, absolutnie obrzydliwe, ale nawet te krotkowlose przeciez tez maja brudne d--y.
Po powrocie z takiego spaceru przeciez psiarze nie myja im dup, co najwyzej lapy jak padalo, a jak nie to nie.
Potem

Stwierdzili, że w sumie to ja jestem sajkofanem rumuna, a mój kanał działa na korzyść Kiszaka, bo go promuję dalej
Mam nadzieję w takim razie, że gdy Mati jednak zasugeruje na strimie, iż mój kanał byłby jakimś problemem to oni pierwsi będą mnie bronić, wtedy może rzeczywiście wstąpię do dupologów, bo pierwszy raz będą nie zgadzać się z menelslayerem
źródło: 1000003258
PobierzWidać, że uzależnieni od idola nawet moje sklejki łykną jak ambrozja
Widzisz? Tez moglbys pobic menela to bys w koncu osiagnal cos tak jak Mateusz
Komentarz usunięty przez moderatora
Na pewno xXxLudologXxX69PL będzie miał dużo mądrych rzeczy do powiedzenia na które muszę reagować
No i oczywiście spostrzeżenia też na tej samej zasadzie xD.
źródło: cf52b82ef72689266ac4c712fb36eb558908891066cfb0efe4572f53e54d28b7
Pobierz