Wpis z mikrobloga

@DarthRegis: ciekaw jestem kto takie obrazki produkuje xD

No i każdy obrońca Palestyńczyków powinien jednak przez jakiś czas pomieszkać w sąsiedztwie sporej społeczności muzułmanów xD
  • Odpowiedz
@DarthRegis: ciekawe że jak po wycofaniu się Izraela z Gazy
Hamas atakuje i zabija cywilów na ulicach to nagle społecznicy siedzą cicho xD
Dlaczego już im na Palestyńczykach nie zależy? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
No i każdy obrońca Palestyńczyków powinien jednak przez jakiś czas pomieszkać w sąsiedztwie sporej społeczności muzułmanów xD

Odpowiedz

@Returned: przekonałes mnie, izraelscy żołnierze mogą strzelac do kilkuletnich dzieci, mordowac dziennikarzy i eksterminować dziesiątki tysięcy cywili
  • Odpowiedz
@Returned: Ale ten post o tym nie mówi, robisz znowu to samo co ci zarzuca przedmówca, dorabiasz sobie narrację pod tezę. Bibi nie jest do końca demokratycznym władcą, rząd kontroluje media, swego czasu były duże protesty przeciwko niemu. Bardzo dużo można mu zarzucić.
  • Odpowiedz

@Returned: W Paryzu mieszkałem w sąsiedztwie muzułmanów i nadal uważam, że Izrael jest państwem terrorystycznym. Coś mnie ominęło?
  • Odpowiedz
@Returned:

ciekaw jestem kto takie obrazki produkuje xD

Właśnie dlatego że nie chcemy, nie możemy pozwolić na wypędzenie ich ZE SWOJEGO DOMU.
  • Odpowiedz
  • 2
@Returned No problem w tym że przez Natanyachu ci muzułmanie płyną do Europy. I polecam się po integrować z wycieczką z Izraela jeśli myślisz że muzułmanie są źli.
  • Odpowiedz