Aktywne Wpisy

BlackenedBlue +86
źródło: G5OpOl0XQAAswLZ
Pobierz
miloszy +10
#kiszak #gry
woke w gamingu jest w odwrocie, ale nie jest to zasługa Kiszakó, Arkadikusów itp.
Są głównie dwa powody:
1. Opłacalność - no po prostu się nie sprzedaje i frimy się z tego po cichu wycofują
2. Wygrana Trumpa i idąca za nią zmiana wajchy - firmy amerykańskie i te chcące się przypodobać Ameryce idą ideologicznie w drugą stronę
woke w gamingu jest w odwrocie, ale nie jest to zasługa Kiszakó, Arkadikusów itp.
Są głównie dwa powody:
1. Opłacalność - no po prostu się nie sprzedaje i frimy się z tego po cichu wycofują
2. Wygrana Trumpa i idąca za nią zmiana wajchy - firmy amerykańskie i te chcące się przypodobać Ameryce idą ideologicznie w drugą stronę

źródło: 561628450_1148461254061721_782003406928187810_n
PobierzNo i każdy obrońca Palestyńczyków powinien jednak przez jakiś czas pomieszkać w sąsiedztwie sporej społeczności muzułmanów xD
Hamas atakuje i zabija cywilów na ulicach to nagle społecznicy siedzą cicho xD
Dlaczego już im na Palestyńczykach nie zależy? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Returned: przekonałes mnie, izraelscy żołnierze mogą strzelac do kilkuletnich dzieci, mordowac dziennikarzy i eksterminować dziesiątki tysięcy cywili
@Returned: W Paryzu mieszkałem w sąsiedztwie muzułmanów i nadal uważam, że Izrael jest państwem terrorystycznym. Coś mnie ominęło?
Właśnie dlatego że nie chcemy, nie możemy pozwolić na wypędzenie ich ZE SWOJEGO DOMU.