@DarthRegis: ciekawe że jak po wycofaniu się Izraela z Gazy Hamas atakuje i zabija cywilów na ulicach to nagle społecznicy siedzą cicho xD Dlaczego już im na Palestyńczykach nie zależy? ( ͡°͜ʖ͡°)
@Returned: Ale ten post o tym nie mówi, robisz znowu to samo co ci zarzuca przedmówca, dorabiasz sobie narrację pod tezę. Bibi nie jest do końca demokratycznym władcą, rząd kontroluje media, swego czasu były duże protesty przeciwko niemu. Bardzo dużo można mu zarzucić.
@Returned No problem w tym że przez Natanyachu ci muzułmanie płyną do Europy. I polecam się po integrować z wycieczką z Izraela jeśli myślisz że muzułmanie są źli.
Powiedzmy hipotetycznie, jaka byłaby strata dla świata gdyby Iran jednak miał b--ń atomową i zrzucił ją na Izrael? Izrael coś produkuje? Nie ma tam surowców, technologii, co najwyżej kilka zabytków w Jerozolimie. Jest dużo piasku i oliwek
źródło: 561628450_1148461254061721_782003406928187810_n
PobierzNo i każdy obrońca Palestyńczyków powinien jednak przez jakiś czas pomieszkać w sąsiedztwie sporej społeczności muzułmanów xD
Hamas atakuje i zabija cywilów na ulicach to nagle społecznicy siedzą cicho xD
Dlaczego już im na Palestyńczykach nie zależy? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Returned: przekonałes mnie, izraelscy żołnierze mogą strzelac do kilkuletnich dzieci, mordowac dziennikarzy i eksterminować dziesiątki tysięcy cywili
@Returned: W Paryzu mieszkałem w sąsiedztwie muzułmanów i nadal uważam, że Izrael jest państwem terrorystycznym. Coś mnie ominęło?
Właśnie dlatego że nie chcemy, nie możemy pozwolić na wypędzenie ich ZE SWOJEGO DOMU.