Wpis z mikrobloga

Redukcja infinite power do 10kk kto ma powyżej, szkoda że ja mam 2kk mając played 1 dzień i 10 godzin. Powinni do 5kk znerfic to raz, a dwa to nigdy nie zapomnę tych istot co tego broniły mówiąc a w czym ci to przeszkadza jednocześnie chcieli żeby Mt skiny druida zostały zabrane. Nienawidzę społeczności World of warcraft w większości są to lewaki nie myślące zdrowo rozsadkowo. #worldofwarcraft #wow
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Cechini_Mistrz: a co jest nie tak z nickiem Hołownia, nie jestem w uniwersum Libertuma i tego jego kumpla kamulca, czasami tylko obejrzę ale to głównie dlatego że w Polsce nie bardzo jest wybór
  • Odpowiedz
@Cechini_Mistrz: z całą pewnością mogę ci napisać że nie jest to prawda nawet w najmniejszym stopniu, Szymon Hołownia jest tak zakonserwowanym typem że cudem jest iż jednak nie został tym księdzem, to jego partia oraz ich byli bliscy koalicjanci blokują wszystkie progresywne zmiany w obecnym rządzie, to jest koleś który zgadza się w 90% z Sawickim który jest takim wieśniakiem i średniowiecznym paziem że tylko po japie go trzaskać.
  • Odpowiedz