Aktywne Wpisy
Urynowyurynator +110
P------e ten kraj i ten chory system. Moja mama pracowała w życiu 6 lat. Urodziła trójkę dzieci i dostała emeryturę. Mój dziadek poszedł na emeryturę w wieku 50 lat, bo zakład się rozpadł i wysyłali ludzi na emerytury... Babcia też kilka lat przepracowała i też miała emeryturę.
Spróbujcie tak dzisiaj. Do tego mundurowka do niedawna, gdzie emeryci mieli po 35 lat. Górnicy. Kogoś jeszcze nie wymieniłem?
A my będzie spłacać te j----e zobowiązania
Spróbujcie tak dzisiaj. Do tego mundurowka do niedawna, gdzie emeryci mieli po 35 lat. Górnicy. Kogoś jeszcze nie wymieniłem?
A my będzie spłacać te j----e zobowiązania

gobi12 +337
Pakowanie pakietów z ostatniego w tym roku zbioru chili jak widać na zdjęciu jest w trakcie, więc pomyślałem o jeszcze jednym #rozdajo
W losowaniu można wygrać taki pakiet zawierający około 13-14 różnych odmian chili, każdej odmiany jest po 2-4 sztuki. Dodatkowo w tej turze dokładam także pojedyncze sztuki zielonych Jalapeno różnych odmian.
Losowanie spośród plusujących ten wpis. Wysyłka paczkomatem na mój koszt.
--
W losowaniu można wygrać taki pakiet zawierający około 13-14 różnych odmian chili, każdej odmiany jest po 2-4 sztuki. Dodatkowo w tej turze dokładam także pojedyncze sztuki zielonych Jalapeno różnych odmian.
Losowanie spośród plusujących ten wpis. Wysyłka paczkomatem na mój koszt.
--
źródło: temp_file8808538885031559974
Pobierz

Zanim przejdziemy dalej, dziękuję wam serdecznie za wspieranie mnie na suppi i zachęcam do dalszego wspierania - adres w profilu
Dziękuję również patronom na patronite - pozwalacie mi na prowadzenie tego profilu - zapraszam również nowe osoby dołączenia do naszego grona.
A teraz przechodzimy do najważniejszych tematów:
prośba o nakarmienie algorytmów - dajcie plusa w tym wpisie oraz zostawcie komentarz dla zasięgów.. hehe dzięki Jacku za donatana hehe
Dzisiaj warunki bojowe, studiem shitpostowania jest kibel w robocie, ale damy radę.
Wracając do tematu - polecam wszystkim czytającym Przewodnik Kubica 2026 - zawierający daty koteriad na przyszły sezon, oraz niepublikowe wcześniej nigdzie zdjęcia Koterskiego - link do zakupu PDF w moim profilu (ostatnie sztuki).
Kończą się również miejsca na weekendowe spotkanie pod tagiem #f1 - zostały do wykupienia dla was ostatnie bilety.
Jeżeli chodzi o najważniejsze tematy F1 to by było w tym wpisie na tyle.
Dziękuję za dzisiejsze spotkanie, polecam również zajrzenie do mojego poprzedniego wpisu #f1
Trzymajcie się Najmilsi!!!
- 50% zniżki na kalendarz 2025r.
- Mamy jeszcze 20 wolnych miejsc na wyjazd do Kataru, spieszcie się bo zainteresowanie jest ogromne. Jacek kupił 3 bilety ale nie poleci bo boi się latać.
- polecam też gokarty Alonso, ostatnio cały dzień padało i nie jeździliśmy ale ludziom i tak się podobało
- przypominam za 2 tygodnie mam urodziny więc postarajcie się z donejtami, tutaj adres skrytki na upominki, Basia