Wpis z mikrobloga

Witajcie najmilsi w moim najnowszym #f1 wpisie.

Zanim przejdziemy dalej, dziękuję wam serdecznie za wspieranie mnie na suppi i zachęcam do dalszego wspierania - adres w profilu
Dziękuję również patronom na patronite - pozwalacie mi na prowadzenie tego profilu - zapraszam również nowe osoby dołączenia do naszego grona.
A teraz przechodzimy do najważniejszych tematów:
prośba o nakarmienie algorytmów - dajcie plusa w tym wpisie oraz zostawcie komentarz dla zasięgów.. hehe dzięki Jacku za donatana hehe
Dzisiaj warunki bojowe, studiem shitpostowania jest kibel w robocie, ale damy radę.
Wracając do tematu - polecam wszystkim czytającym Przewodnik Kubica 2026 - zawierający daty koteriad na przyszły sezon, oraz niepublikowe wcześniej nigdzie zdjęcia Koterskiego - link do zakupu PDF w moim profilu (ostatnie sztuki).
Kończą się również miejsca na weekendowe spotkanie pod tagiem #f1 - zostały do wykupienia dla was ostatnie bilety.
Jeżeli chodzi o najważniejsze tematy F1 to by było w tym wpisie na tyle.
Dziękuję za dzisiejsze spotkanie, polecam również zajrzenie do mojego poprzedniego wpisu #f1

Trzymajcie się Najmilsi!!!
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 9
@Nie_masz_racj_idioto:
- 50% zniżki na kalendarz 2025r.
- Mamy jeszcze 20 wolnych miejsc na wyjazd do Kataru, spieszcie się bo zainteresowanie jest ogromne. Jacek kupił 3 bilety ale nie poleci bo boi się latać.
- polecam też gokarty Alonso, ostatnio cały dzień padało i nie jeździliśmy ale ludziom i tak się podobało
- przypominam za 2 tygodnie mam urodziny więc postarajcie się z donejtami, tutaj adres skrytki na upominki, Basia
  • Odpowiedz