Wpis z mikrobloga

#danielmagical
powiem tak jako stary ćpunek jestem w 90% pewny że bestia dostała/zdobyła coś do wąchania albo jakąś nazi amf albo kryształ mocy. To jaką ten robot ma moc przy ciągłym dozowaniu alkoholu to się w głowie nie mieści. Wcześniej był n------y ale nie chodził i szedł spać teraz o--------a pokazy kaskaderskie. I jeszcze cfaiakuje menel. #patostreamy
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bizzi0801:
Jak mu proponowali,to zawsze odmawiał.
Może chodziło o to,żeby sobie posypał i dawał do pokoju? Albo : syp,a ja będę patrzył czy nikt nie idzie xd xd
Są jakieś shoty,jak to na niego zadziałało?
  • Odpowiedz
@LenoV12: grzeje towar aż miło. Spacerami z pokoju do kuchni/łazienki (w kuchni w-----ł kamerę) to już dziś półmaraton zrobił, a i mało co pije, bo nie wchodzi. Z wódką się nie chowa, bo pił dosłownie kilka razy dziś na strymie. To nie pierwszy raz jak jest porobiony xD Rzadko wali, bo mu nikt tego z glovo nie zakupi, ale się już zdarzało.
  • Odpowiedz
  • 1
@HeinzGuderian: @BykPokutny
Też mi się tak wydaje Panowie... wycieczki do kibla + pociąganie nosem, ma też taki zaczepny cfaniacki styl gadki na bank jest szurane. Krajówka chyba raczej bo dronie, mefie by go wykręcało mocniej.
  • Odpowiedz
@BykPokutny: @HeinzGuderian
Miałem w klatce obok DJa
Lata 1999-2001 Wtedy jeszcze amfa była amfą.
Gość startował w czwartek,lądował w poniedziałek nad ranem.
Cały czas pobudzony,wytrzeszcz,dłonie chodziły we wszystkie strony.
Wary pogryzione,szczena cały czas w ruchu. W ciągu dnia siedział i okładki do płyt robił pisakami jak drukarka. Cały czas musiał mieć zajęcie,bo nie mógł z dupą na miejscu wysiedzieć. Cały czas coś gadał. Ani nie spał,ani nie jadł xd
  • Odpowiedz
  • 0
@LenoV12: to nie jest ten sam proch, co kiedyś. Ostatnio miałem okazję kosztować wysokiej jakości amf z pierwszej rączki po lajnie około 3/4 cm nie myślałem żeby jebnąć kolejną przez 3 godziny. Czułem jak paznokcie mi rosną w drugą stronę.
  • Odpowiedz