Wpis z mikrobloga

i tak na wykop już nie wchodzę bo jak wchodzę to mnie moderacja banuje na pół roku xd ale widzę że już nawet jedyny ciekawy tag #mecz zalewają boty t*ska, nie ironicznie współczuje każdej osobie która z własnej woli woli siedzieć tutaj niż na takim twitterze. Swoją drogą to czemu tak się sracie o te przyśpiewki kibiców, dosłownie młodzieżówka i posłowie platformy też lubią śpiewać wulgarne rzeczy a oni jednak powinni zachować jakąś klasę obejmując takie stanowiska? już pomijając że doping serio był dobry i każdy piłkarz wolałbym grać z taką widownią niż tymi zamulonymi gogusiami z war*zawy którzy przychodzą na mecz porobić sobie jakieś fotki, a wulgarne przyśpiewki to codzienność w KAŻDYM KRAJU nie tylko Polsce tak jak próbujecie to przeforsować, jak wam to przeszkadza to widocznie nie jest to sport dla was i może warto pooglądać jakiś tenis gdzie słychać jak ktoś puści bąka na drugim końcu kortu, niesamowite jakiego dna osiągnęła ta platforma. Dosłownie przed wejściem możesz być pewny że zobaczysz NAWROCKI ZŁY TUSK DOBRY, albo że PIES SZCZEKA i mnie wku#wia i wgl PSY ZŁE xdd wy żyjecie w takiej bańce odrealnionej że to powinno się leczyć.
#polityka #bekazpo #bekazlewactwa #reprezentacja #pilkanozna
Kriten33 - i tak na wykop już nie wchodzę bo jak wchodzę to mnie moderacja banuje na ...
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach