Aktywne Wpisy

splinter96 +64
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

HoroLive +11
Wynajmuje mieszkanie ok 3 lata, nagromadziłem tam pełno rzeczy, mam pełno książek, ubrań. Mieszkanie było puste, pokupowałem tam meble, łożko, pralke, lodówke, rolety, karnisze, jakiś dywan. Wszystko praktycznie urządzałem. (wszystko jest moje mam paragony). Właściciel mieszkania ogłosił, że mieszkanie idzie na sprzedaż.
Da się jakoś to zablokować? Co teraz z tymi rzeczami co kupiłem zrobić. Chodzę od rana zdenerwowany nie wiem co robić.
#nieruchomosci #kiciochpyta
Da się jakoś to zablokować? Co teraz z tymi rzeczami co kupiłem zrobić. Chodzę od rana zdenerwowany nie wiem co robić.
#nieruchomosci #kiciochpyta

#kiszak #wonziu
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzgruby frajer chmura z administracji twitcha, tylko czekał na incydent za który mógłby zbanować bestię z ruczaju.
Tymczasem nexos pokazał meat spina na lajcie i chmura go bronił przed zagranicznymi modami, żeby go nie zbanowali xD
@DupologNFZ: co to jest meat spin?
@DupologNFZ: ziom odpisujesz poważnie na mema xd
A emil to jest frajer, który jeszcze wiekszych frajerow swoich sponsorów doił do końca ile się dało.
@DupologNFZ: a to nie był ten deszczu?
Najlpsze jest to ze to on wypromowal takich streamerów jak kasix bo sie przyznała ze pisała do niego ze ma 30 widzów i chciała
Jak wracali z facebooka to wszyscy musieli przyjsc do niego na audiencje i się przed nim kajać xD oczywiście makuła tego nie zrobił, bo on nawet nie miał subów i robił wszystko grubas, żeby go zbanować.