Wpis z mikrobloga

@michalcorobisz: niestety makuła spadł po 3 pikselowych cyckach na stronie sklepu steama xD
gruby frajer chmura z administracji twitcha, tylko czekał na incydent za który mógłby zbanować bestię z ruczaju.
Tymczasem nexos pokazał meat spina na lajcie i chmura go bronił przed zagranicznymi modami, żeby go nie zbanowali xD
  • Odpowiedz
@DupologNFZ jest gdzies na wykopie wytlumaczenie ze strony Emila jak to wygladalo. Jeden ban za c---i, jeden za chyba obrazek na czacie co ktos wyslal czy na twitterze a trzeci pernamentny za obraze moderacji w tym grozenie smiercia. Wonziu sam sobie zgotowal ten los. No ale mielismy tutaj szkalowac kiszaka a nie wonzia
  • Odpowiedz
@DupologNFZ: u wonzia tez byl meatspin raz jak mial podglad na czat chyba w vr i tam sie obrazki wyswietlaly no i jakis czatkowicz wkleil i poszlo live
  • Odpowiedz
@michalcorobisz: ale mnie nie obchodzi tłumaczenie emila, bo makule to ja ogladalem od 2012 i dobrze wiem jak to wygladalo.
A emil to jest frajer, który jeszcze wiekszych frajerow swoich sponsorów doił do końca ile się dało.
  • Odpowiedz
@DupologNFZ: no to prawda, gość traktował to jakby to była jego firma i on decydował kto może streamować a kto nie, zero obiektywizmu, a jak go wywalili to nagle wszyscy streamerzy smutni i mu życzyli powodzenia a prawda jest taka że mało kto go tam lubił.

Najlpsze jest to ze to on wypromowal takich streamerów jak kasix bo sie przyznała ze pisała do niego ze ma 30 widzów i chciała
  • Odpowiedz
@mirasKo-Kalwario: on miał możliwość wrzucania na karuzele (główna twitcha) ludzi i wrzucał tam same baby.
Jak wracali z facebooka to wszyscy musieli przyjsc do niego na audiencje i się przed nim kajać xD oczywiście makuła tego nie zrobił, bo on nawet nie miał subów i robił wszystko grubas, żeby go zbanować.
  • Odpowiedz