Aktywne Wpisy
zaq22 +10
#gielda
Kapral w marines zarabia 3500 USD
Czy ktoś z was zgodziłby sie wylądować w Iranie i walczyć z dronami za 13k pln/mc
Kapral w marines zarabia 3500 USD
Czy ktoś z was zgodziłby sie wylądować w Iranie i walczyć z dronami za 13k pln/mc

Rosalinea +13
Tak sobie dzisiaj z @Kakarot_Z wspominałam dawne edycje i wpisy na tagu….i zdałam sobie sprawę, że nie poszczególne edycje, a uczestnicy tych edycji stworzyli historię.
Najczarniejsze, lub najzabawniejsze postaci zachowali się w naszej pamięci, ale tez największe zyeby. Giovanni z HP4, Clauno, Fitnesiara, NoNo i Keadratowa. Była też niezapomniana Klapessa,
Albo sezon3….:Kuba i słynne Luizzzaaaaa!!!
Grajoszek i jego pijackie ekscesy, których pewnie z uwagi na notorycznego kaca sam już nie pamięta (
Najczarniejsze, lub najzabawniejsze postaci zachowali się w naszej pamięci, ale tez największe zyeby. Giovanni z HP4, Clauno, Fitnesiara, NoNo i Keadratowa. Była też niezapomniana Klapessa,
Albo sezon3….:Kuba i słynne Luizzzaaaaa!!!
Grajoszek i jego pijackie ekscesy, których pewnie z uwagi na notorycznego kaca sam już nie pamięta (

Gdzie mieszkacie tzn jakie miasto?
Może to Ci uświadomi jak bardzo masz "źle"
Właśnie, w tym problem, zawsze myślałem że jak jestem taki ogarnięty, to poradzę sobie bez problemu. Fajne studia, praca związana ze studiami. Czułem, że idę w dobrą stronę. Potem się okazuje, że większe pieniądze ludzie robią na innych dość śmiesznych pracach, mniej stresujących. Ale udało im się, bo mieli pomoc. Mieli zapewnienie finansowe, że jak włożą to co mają i się nie uda, to rodzice
@mirko_anonim
A jeśli nie zarzutka, to raczej nie jesteś tak inteligentny jak Ci się wydaje, skoro chcąc kupić mieszkanie przepalasz 50k na wiejski stół dla pociotkow i 60k na remont nie swojego mieszkania. Tu właśnie jest wasz wkład własny przepalony
Może masz racje, z naszej perspektywy, remontowaliśmy mieszkanie, w którym mieszkamy. Przez remontu wzrasta też jego wartość. Mieszkanie nie jest moje, ale że tak powiem będę jedynym spadkobiercą - nie uśmiercam matki. Może źle opisałem wydatki, bo ślub się zwrócił na 0, ale mieszkanie wymagało już remontu. Śmiesznie bo i tak nie wystarczyło na wszystko. Stojąc przed wyborem wynajem lub remont wybraliśmy remont. Jakkolwiek banki
Co ty gadasz za kocopoly. Ogólnie tego nie neguje ale
Jeśli nie planujesz tego sprzedać to ten argument jest inwalidą.
Znasz kogoś kto zrobil remont silnika auta i sie cieszy ze auto jest wiecej warte?
Albo kogos kto odmalował mieszkanie w którym miększa i sie cieszy ze jedt
@mirko_anonim: czyli masz te 50k, prawda? ( ͡
Jakbyście te kilka lat temu te 110k zamiast na wesele i remont przeznaczyli na wklad wlasny to już byście mieli swoje lokum.
Ciezko sie dorobić bez odmawiania sobie. Ja kupilam mieszkanie jako singielka, bez pomocy rodziców ale dużo pracowałam i oszczędzałam.