Wpis z mikrobloga

#korsir #odyn
Na razie się sprawdza, po jednej sztuce bo głupio jak teraz widz pilnuje albo na granicy przetrzepali i nie ma za bardzo towaru na stanie? :) Obstawiam jeszcze Polski krążek (Ds). W sumie to za duże ryzyko a w lokalnych pewnie bida. Tłukli się tyle tysięcy km żeby do 15 w blaszakach przerobionych na spanie kisić ogóra i mieć w świadomości jakie mają pod nosem Eldorado. Trochę się to nie kleji patrząc jak grubas i rudy blondasek szczerzą zęby na cudze pierścionki. Może trochę się opamiętali? Teraz nie licząc jakiś tam podrzutów to są całkiem realne znaleziska. Rudzielec ratuje sytuację i kręci aferę kluczykową i podtekstami robiąc z siebie totalnych kasztanów. Jakim trzeba być dzbanem by elektronikę czyścić dezodorantem czy tam perfumą. Przecież to wszystko zakleji i zewrze. A na deser acetonem potraktować. Przecież robi z widza jeszcze większego głupka niż z tymi znaleziskom bo takie podstawy to w gimnazjum były. Te pachnidła w połączeniu z solą morską i acetonem ubiją mu ten kluczyk w kilka dni. Podziała jeszcze pewnie trochę i jak będzie gdzieś na zadupiu to wyzionie ostatecznie ducha. Stworzył idealne warunki do ekspresowej korozji.
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ryjek201: wrzuć urywki z tym. Wątpię, ze ktos ogląda ich poczynania regularnie. Sam raz na miesiąc-dwa zobaczę, co się dzieje, bo zwyczajnie kibicuję wyjścia z pracy w kołchozie.
  • Odpowiedz
  • 1
@Korsir: czekam z niecierpliwością, popcorn gotowy. Dobra próba ale nie potrzebuje gownokodów, detektory miałem jak ty jeszcze w pieluchy srałeś. Poza tym zaopatruje się lokalnie a nie wspieram patocelebrytów ale umówmy się skoro gadamy na takim poziomie to możesz mi wysłać wykrywacz w ramach współpracy a ja na dzielni powiem, że jest taki jeden rudy cwaniak handlarz-patocelebryta, że reklamuje wykrywacze ale w sumie to paprok i leń i że nie
  • Odpowiedz
@ryjek201 mistrzu, twoj jad i osobistą urazę do sprzedawania wykrywaczy widza nawet nieprzychylni mi ludzie na wykopie. Masz tak mocny ból d--y o to, że śmiem podejrzewać Cię nawet o posiadanie (bądź już nie) sklepu z detektorami albo trzymanie z takimi osobami.
Pokazywanie złota z Albanii, 2000km od domu ma faktycznie wielki sens w sprzedaży. Teraz każdy Kowalski zwolni się z roboty, zamieszka w busie i kupi detektor tylko po to,
  • Odpowiedz
  • 1
@Korsir: puszku kolorowy nie mam nic wspólnego ze sprzedażą detektorów ani nie trzymam z takimi osobami i ciekawi mnie historia powstania takiej myśli (mam nadzieję że nie wynika ona z takich historii jak czyszczenie elektroniki perfumą lub acetonem chociaż ... ) ( ͡° ͜ʖ ͡°) Z drugiej strony gdzie ty masz mózg? Przestań się zgrywać i udawać, że nie wiesz co oddziaływuje bardziej na decyzję zakupową,
  • Odpowiedz
  • 0
@Hejmireczek: napisał to profesor miodek... OMG jak już komuś coś wytykasz sprawdź czy sam w tym zakresie nie jesteś lepszy bo inaczej robisz z siebie głupka, wiesz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@ryjek201: tak analizuje twoje treści i wychodzi mi, że byłeś psychofanem korsira, tylko w którymś momencie coś nie pykło. Jechałeś zbić pione a on nie odebrał telefonu czy jak? Kod zniżkowy nie wszedl? Kurczę skąd tacy ludzie się biorą? Strach być youtuberem.
  • Odpowiedz
  • 0
@Halinek11: Chyba coś o tym wiesz skoro nie możesz przejść obojętnie bez dorzucenia swojego gównoprzemyślenia? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@JAJAnek: o, jest i on, największy przygłup tego tagu ( ͡° ͜ʖ ͡°) wracaj do swojego kukolda. Posmyrałeś już rudego i grubasa po jajcach jak lubisz?
  • Odpowiedz