Downtober welcome to. Spokojnie jeszcze sie odbijemy... za 4 lata. #kryptowaluty Niech tylko złoto sobie rośnie, akcje sobie rosną a btc ścierwo niech zdycha. Trzeba było zostać nudnym gieldziarzem.
@assninja to typowy no balls, euforyczny, któremu jak skoczy 3%, to zaczyna cisnąć ludzi na wykopie, jak tyle samo spadnie, to ma depresję i nie fika; poziom emocjonalny dziecka
@specialovwski no rozszyfrowałeś mnie sherloku. A teraz idz sie splacz i komentuj mi wpisy. Jakim trzeba byc no brainem zeby myśleć ze to nie bait te wpisy 🤣🤣🤣
@specialovwski 77 wpisów a większość w moja stronę kierowane musiałem Ci nieźle do łba n-----ć glupot albo wkręciłeś sobie serio moja baitowa narrqcje xD Jednak sa tu dalej jaskiniowcy na tej grupie ( ͡º͜ʖ͡º)
@VeresOn Ale niezły baiciarz; martwie się, że jak podobnie inwestujesz, co rzekomo baitujesz, to będą problemy. Uspokajam, nikt nie martwi się pisaniem Twoich glupot, bo swój brak skutecznosci udowodniles w 3 dni :) Popraw zakola I weź się za robotę
Niech tylko złoto sobie rośnie, akcje sobie rosną a btc ścierwo niech zdycha. Trzeba było zostać nudnym gieldziarzem.
Tylko od razu poznamy jak to demo