Aktywne Wpisy

MonazoPL +290
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: santander 1560
Pobierz
1-1-1-1 +189
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Na jakiej podstawie ten zegarek wylicza dzienny cel kroków? To sie skaluje samo w nieskończoność? Po dwóch tygodniach w----ł mi cel na 19k i dalej rośnie
dlatego musisz zawsze zaniżać liczbę kroków i nie spełniać celów bo jak to zrobisz to ci dowali kolejny większy
to tak jak planami sprzedażowymi, zrobisz 110% normy to za rok dowalą ci dwa razy tyle ile miałeś
@Khabeal: To raczej wygląda na błąd - aż tak nie powinno wywalić w górę. Chyba, że ledwo posiadając zegarek strzeliłeś jakieś ultra i stąd wywaliło ponad normę.
Ooo! Nie wiedziałem, ze mozna samemu ustawic! Dzięki
@echelon_
W gory mnie podkusiło pójść, żeby przetestować i się narobiło kilka razy po 50 kilka tysięcy