Wpis z mikrobloga

Czy mi si wydaje czy w ostatnich odcinkach Natalia zaczęła mocniej malować policzki różem ? Nie, żebym sugerowała, że chciałby się upodobnić do którejś z uczestniczek ( ͡º ͜ʖ͡º)
#hotelparadise
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bas_sko: miałam pisać to samo! Ale nie o policzkach ale o fryzurze. W dzisiejszym odc. miała włosy po bokach spięte spinkami tak jak Oliwia. Ta fryzura u Oliwii zwróciła moją uwagę bo była modna jakieś 20 lat temu xd. Teraz trochę mi szkoda Natalii, zatraca własne "ja" i styl bo jest tak zazdrosna o urodę i powodzenie Oliwii.
  • Odpowiedz
@czarna_olewka: dokładnie miałam to samo do tego rozpuszczone włosy! Pamiętacie jak mowila ze nie bedzie rozpuszczać włosów bo ma puszyste i klimqt im nie służy? A teraz jaka lala hahahah w podstawówce była taka jedna miss i miala przydupaske co robiła to samo ja pierdziele co tam się odwala
  • Odpowiedz
@bas_sko: ta, w 1-2 odcinku po wejściu Andrzeja była taka wspólna rozmowa przy kilku dziewczynach i Natalii, że on powiedzial że woli rozpuszczone. Natalia powiedziała że woli spięte. Spina Natali o to, że on tak gada. Potem już chodziła do końca odcinka i mówiła do kamery w rozpuszczonych. Może specjalnie to tak zmontowali dla beki. Potem już nie śledziłem.
  • Odpowiedz