Wpis z mikrobloga

Kolego od kiszak.pl, skoro obsrałeś gacie, to chociaż oddaj domenę ( ͡° ͜ʖ ͡°) postawię coś fajnego na Karaibach, bo szkoda, żeby się miała marnować.

#kiszak
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@papaj42: eh pierwsze co pomyślałem jak się pojawiły doniesienia, że kiszak rozważa jakieś pozwy, to że uderzy do autora tej stronki xD
  • Odpowiedz
  • 12
@bgb1: mnie bardziej martwi, że domena zaczęła przekierowywać na YT. Chłop mógł po prostu ją odpiąć, a poszedł krok dalej. Jest duża szansa, że wąsaty cwel po prostu tę domenę odkupił od wykopka.
  • Odpowiedz
@OgorekMorski: @papaj42 myślę, że go postraszył pozwem o naruszenie dóbr osobistych, działanie na jego szkodę i tym podobne pierdoły i gość się przestraszył. Możliwe, że tak jak mówisz w ramach pokajania się i "ugody" oddał mu domenę/zrobił to przekierowanie na yt.
  • Odpowiedz
@papaj42: @Michal_LP nie znam się, ale jak z danych cache przekierowuje go jeszcze na starą stronę, to czy to przypadkiem nie oznacza, że strona dalej istnieje? Bo to nie jest chyba tak, że cache trzyma sobie calutką stronę w pamięci i po wpisaniu adresu w przeglądarkę z pamięci tymczasowej sobie ściąga zamiast połączyć się z serwerem, bo w takim przypadku to ciężko by było zobaczyć aktualności na jakiejkolwiek stronie?
  • Odpowiedz
@OgorekMorski: @papaj42 myślę, że go postraszył pozwem o naruszenie dóbr osobistych, działanie na jego szkodę i tym podobne pierdoły i gość się przestraszył. Możliwe, że tak jak mówisz w ramach pokajania się i "ugody" oddał mu domenę/zrobił to przekierowanie na yt.

@bgb1: w aktualizacjach strony pojawiały się dopiski o tym, że to nie są opinie autora, a tytuły tekstów. Że to jest zbiór artykułów prasowych itp. Pojawił
  • Odpowiedz