Wpis z mikrobloga

#kiszak

Dziekuje komuś, kto tu wrzucił na tag chłopa z lewej(Do Diabła z Grami). Chłop gada do kamery jak do ziomka i cieszy się grą

@Infex: Ogarnij się, ten "diabła z grami" to jest typ, który występował w pisowskim motel polska
Kryspin013 - >#kiszak
Dziekuje komuś, kto tu wrzucił na tag chłopa z lewej(Do Diabła ...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
via Wypiek
  • 0
@wocash97pl @Ch0senIndygo no to muszę sobie sam w głowie poukładać co jest dla mnie ważniejsze. Nie ukrywam, że granie w takim programiku nawet dla pieniędzy itd jest dla mnie odpychające. Jeżeli przeprosił i nie banuje za swoje "błędy z przeszłości" to już jest duży plus. Ogólnie samo to jak opowiada o grach jak do ziomka, bez zbędnych ceregieli jest jego mocnym plusem.
  • Odpowiedz
@Kryspin013: @Infex: przeprosił za to i ps. nie banuje jak wspomnisz o tym, nie to co m-word

@Ch0senIndygo: te jego przeprosiny też były na zasadzie non-apologize i zrobił to dopiero jak założył kanał a potem się podlizywał się innym youtuberom którzy jechali po motel polska.
  • Odpowiedz
@Infex: Diabeł z Septagonu akurat +1 o ile nie odpowiada mi jego maniera pewna (nie wiem jak to inaczej nazwać) to chlop gada bardzo z sensem zazwyczaj i ma rację. W przeciwieństwie do wielkich samozwańczych ludologów.
  • Odpowiedz