Aktywne Wpisy
tcp-protocol +361
Tyle się ostatnio naczytałem nagonki na psiarzy, że aż pomyślałem sobie "kurde no nie, przesada". I wiecie co spotkało mojego syna dzisiaj podczas spaceru? Psiara z psieckiem u-----a mi syna bo ten śmiał bez słowa bez zaczepki mijać ją na rowerze na alejce w parku. Podczas próby zatrzymania i wytłumaczenia, że teraz proszę o dane, książeczkę szczepień po prostu sobie poszła i kazała jej nie zaczepiać i dać spokój. Na szczęście się
źródło: IMG-20251020-WA0003
Pobierz
KapralKing2 +2
Jakie konkretnie zmiany prawne winny być według was wprowadzone? Z tego co patrzę po necie w innych państwach to te proponowane a więc agresywne rasy zakazane, przymus rejestracji oraz oc nie przełożyły się na jakiekolwiek ograniczenie liczby hospitalizacji w krajach gdzie takie zmiany wprowadzono. #psy #psiarze

i teraz nie wiem czy to dobrze czy źle, servant to napewno źle ale reszta nie wiem chyba nie
"Wspólnik bezimiennej obelgi": Brak radykalnego zaangażowania prowadzi do akceptacji zła lub stagnacji, co Bloch określa jako „bezimienną obelgę” – nieuchwytną, ale powszechną formę zła, której wszyscy uczestnicy stają się wspólnikami.
Imo to jest cope, bo nadal dąząc do swoich limitów możesz być niewolnikiem np etc. Nie wiem szczerze do końca jaki sens ma to zdanie Xd. Ja potrafię sobie jedynie wyobrazić to w takim kontekście genetycznym np