Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +138
Niesamowite jest to jak ostry, wyraźny, bez strefy przejściowej jest ten podział gdzie się mówi „wychodzę na dwór”, a gdzie się mówi „wychodzę na pole”. Niemal równo z granicami województw małopolskiego i podkarpackiego, co jest przecież nietypowe jak na Polskę. Niby rysuje się granica Galicji, ale nie do końca, bo są wyjątki (Kazimierza Wielka, Miechów, Proszowice). Jedziesz na zakupy z Sandomierza do Tarnobrzega i już jesteś w zupełnie innej strefie językowej xD
źródło: 035645EB-B0C2-4590-9E2E-1FA2D7CE8200
Pobierz
czy zdarza wam się skrobać przednią szybę od środka przy minusowych temperaturach? Obecnie w tych okolicach zera widzę sporo wilgoci/niemalze wody, a im dalej w zimę, tym będzie gorzej. Nie wiem, jak temu przeciwdziałać, skad tyle tej wilgoci. Jakieś woreczki z ryżem czy te takie pochłaniacze allegrowe nic nie dają ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#kiciochpyta #samochody
#kiciochpyta #samochody

Szkoda, że VR to tak niszowa branża gier. O tym Arken Age dowiedziałem się całkowicie przypadkiem, z jakiegoś filmiku na YouTubie który ma 8 tysięcy wyświetleń xd
Wieem jest wiele bardzo dobrych gier, większość już testowałem, ale tylko właściwie przy HF Alyx, Ghost Town i ten Arken Age nie mogłem się doczekać aż skończę pracę i założę na łeb gogle. Szkoda, że jest tak niewiele gier AA, właściwie powstało tylko Alyx. Ten Arken Age daje doświadczenie gry AA, a zostało powtarzam stworzone przez małe czteroosobowe studio. Ogromny potencjał drzemie jeszcze w VRrze.
#vr #quest3 #oculus
źródło: temp_file7789965781262749424
Pobierzhttps://www.meta.com/experiences/app/29923535407244981/?utm_source=oculus&utm_medium=share
I tak, sama gra to mała perełka, trochę powtarzalny gameplay loop, ale przyjemny, dobry voice acting, fajnie się czyści mapki
Natywne gry q3 wolę tylko gdy są to gry ruchowe które potrzebują bardzo małego latency, nie różnią się praktycznie wyglądem bo to proste gierki, albo jakbym nie miał dostępu do PC. Arken age to typ gry na pcvr, chociaż we
@innovi jak masz dobrego PCta to bzikaj, chyba od wczoraj jest promocja na steam za 95 ziko, więc nie ma co się zastanawiać (zawsze