Wpis z mikrobloga

Posiadam Quest 3 od pół roku i już przymierzałem się do sprzedania go bo od 3 miesięcy się kurzy, ale na szczęście trafiłem na perełkę - Arken Age . Niestety nie ma na Q3, ogrywałem na #pcvr. Polecam serdecznie - piękna grafika, fantastyczny gameplay i niesamowita fizyka. To jest nieprawdopodobne, że gra została stworzona przez 4, CZTERY OSOBY.

Szkoda, że VR to tak niszowa branża gier. O tym Arken Age dowiedziałem się całkowicie przypadkiem, z jakiegoś filmiku na YouTubie który ma 8 tysięcy wyświetleń xd

Wieem jest wiele bardzo dobrych gier, większość już testowałem, ale tylko właściwie przy HF Alyx, Ghost Town i ten Arken Age nie mogłem się doczekać aż skończę pracę i założę na łeb gogle. Szkoda, że jest tak niewiele gier AA, właściwie powstało tylko Alyx. Ten Arken Age daje doświadczenie gry AA, a zostało powtarzam stworzone przez małe czteroosobowe studio. Ogromny potencjał drzemie jeszcze w VRrze.

#vr #quest3 #oculus
BalonowySutener - Posiadam Quest 3 od pół roku i już przymierzałem się  do sprzedania...

źródło: temp_file7789965781262749424

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@innovi: zawsze lepiej na PC jeżeli twój komputer sobie z nią radzi na tyle dobrze że u podbić bardziej rozdzielczość i masz wystarczająco dobry setup aby grać bezprzewodowo bez lagow.

Natywne gry q3 wolę tylko gdy są to gry ruchowe które potrzebują bardzo małego latency, nie różnią się praktycznie wyglądem bo to proste gierki, albo jakbym nie miał dostępu do PC. Arken age to typ gry na pcvr, chociaż we
  • Odpowiedz
  • 0
@innovi @Raffael Jeśli uda im się ten port na Q3 to tym bardziej giga szacunek dla tego 4 osobowego studia, zagoszczą na stałe w moim serduszku. Podejrzewam, że to będą pewnie najniższe ustawienia z PC, ale ważne żeby rozdzielczość była spoko i nie rwało obrazu.

@innovi jak masz dobrego PCta to bzikaj, chyba od wczoraj jest promocja na steam za 95 ziko, więc nie ma co się zastanawiać (zawsze
  • Odpowiedz