Aktywne Wpisy
1dlaczegoja1 +2
#slubodpierwszegowejrzenia
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym

Vendigoo +15
#raportzpanstwasrodka Nasz artysta, chyba z tantiemów, już dorobił się pralki, no no no..
źródło: Sibi 7
Pobierz

Czekam na kolejne modele by bateria wystarczała na cały dzień i będzie super.
#samsung #smartwatch #opinia
@CH3j: Aż się oplułem ze śmiechu.
@CH3j: Co??? Serio? OMG /o\
To ja sie zastanawiam nad zmiana bo bateria wytrzymuje tydzien (w zeszla niedziele ladowalem a wlasnie mi wyskoczylo info ze niski stan - 8%)
Jedyny minus jest taki ze nie da sie nim placic. I musze doczytac czy ten na ktory chce zmienic to juz sie da czy nadal nie.
@gorzki99: Płatności zbliżeniowe to jeden z moich argumentów by nosić zegarek.
@CH3j: I taki byl moj jak z bolem serca przesiadalem sie z mechanicznego orienta na smartwacha. Bo doczytalem ze juz sie nim da placic. No a sie okazalo ze dalej sie nie da :P
No ale sie przyzwyczailem bo wyglad mi pasuje i fajnie dziala. ladowanie raz na tydzien to tez nie jest zle. No ale dalej ten minus ze
@CH3j: A to nie. Ja bez zegarka to jak bez reki :D
Teraz jak z zegarka można dzwonić, płacić, słuchać muzyki to już nie widzę sensu nosić smartfona( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z mozliwosci dzwonienia zegarkiem skorzystalem raz. Jak mi siorka dzwonila a ja akurat w robocie na drabinie stalem i nie chcialo mi sie schodzic i podchodzic do biurka po telefon :P
Muzyki tez nie do konca da sie sluchac bo jednak dosc cicho z zegarka leci.
Tylko to placenie (a raczej jego brak) mnie