Wpis z mikrobloga

Smartwatch samsung watch 8 lte zastępuje mi całkowicie smartfon.
Czekam na kolejne modele by bateria wystarczała na cały dzień i będzie super.

#samsung #smartwatch #opinia
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

by bateria wystarczała na cały dzień

@CH3j: Co??? Serio? OMG /o\

To ja sie zastanawiam nad zmiana bo bateria wytrzymuje tydzien (w zeszla niedziele ladowalem a wlasnie mi wyskoczylo info ze niski stan - 8%)

Jedyny minus jest taki ze nie da sie nim placic. I musze doczytac czy ten na ktory chce zmienic to juz sie da czy nadal nie.
  • Odpowiedz
Płatności zbliżeniowe to jeden z moich argumentów by nosić zegarek.

@CH3j: I taki byl moj jak z bolem serca przesiadalem sie z mechanicznego orienta na smartwacha. Bo doczytalem ze juz sie nim da placic. No a sie okazalo ze dalej sie nie da :P

No ale sie przyzwyczailem bo wyglad mi pasuje i fajnie dziala. ladowanie raz na tydzien to tez nie jest zle. No ale dalej ten minus ze
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@gorzki99: Od kiedy potrzebowałem czasu już miałem komórkę przy sobie więc bez sensu nosić zegarek.
Teraz jak z zegarka można dzwonić, płacić, słuchać muzyki to już nie widzę sensu nosić smartfona( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@CH3j: Komorke trza z kieszeni wyciagnac zeby zobaczyc godzine. Jak masz zegarek wystarczy reke obrocic :D

Z mozliwosci dzwonienia zegarkiem skorzystalem raz. Jak mi siorka dzwonila a ja akurat w robocie na drabinie stalem i nie chcialo mi sie schodzic i podchodzic do biurka po telefon :P

Muzyki tez nie do konca da sie sluchac bo jednak dosc cicho z zegarka leci.

Tylko to placenie (a raczej jego brak) mnie
  • Odpowiedz