Aktywne Wpisy

bartlomiej_rakowski +747
Noo i to by było na tyle z dzisiejszych testów xD Sorry, że Was zawiodłem Szanowne Państwo, kochani moi. Zapytałem obsługę co jest pięć i powiedzieli, że dziś lepiej tego nie robić (uprzedziłem, że mam 3 wory butelek) bo sami jeszcze nie wiedzą i mają wytycznych jak postępować z butelkami bez znaku kaucji i dlatego też realizacja bonów jest utrudniona (naklejona kartka pic rel) - czyli pokrywa się to z tym co
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
bartlomiej_rakowski +264
Update wpisu. Ja już załadowany po dach, cały tył z*!£%&$y butelkami wzdłuż i wszerz xD Około 21 odjazd.
#kaucja #systemkaucyjny #butelki #butelkizwrotne #butelkipet
#kaucja #systemkaucyjny #butelki #butelkizwrotne #butelkipet
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

sporo ludzi tu pisze o wyjeździe z kraju jeżeli się zacznie. Ale to wy macie w ogóle jakiś plan, czy wsiadacie w gablote i dzida?
Nie wiem, gdybym byl singlem grającym w gierki to moze byloby to proste, ale mając od niedawna wlasne mieszkanie (na kredyt ofc), małe dziecko w domu, ustabilizowane życie jakoś nie wyobrażam sobie wsiadac w fure i jechac w ciemno np do Niemiec. W sensie pewnie bym kalkulowal, ze przecież nie wjadą mi do miasta, więc jedyna opcja i jakas szansa jest, że spadnie mi coś na łeb,
Dlatego trochę uśmiech politowania mi się pojawia jak ktoś spod zachodniej granicy wypowiada się o tych z wschodniej, którzy mają zamiar uciekać. A jak już uciekać musisz z domu i porzucić
Ja sam nie wiem ale chyba spakuje rodzinkę w auto i na południową granicę. Tam żona legalnie przekroczy a ja będę szturmował nocą przez góry bo jak inaczej? Chłopow raczej nie będą wypuszczać. Jako babka to może bym i został ale mając z tyłu głowy że w każdej chwili mogą mnie powołać to pierdziele to
Praca może okazać się nic niewarta, więc zostanie w Polsce, to jedynie gwarantowanie sobie minimum życiowe. W gratisie problemy z energią najpewniej.
Największe ryzyko, to wciągnięcie w kamasze i nawet nie śmierć, ale siedzenie w zimnym okopie za psie pieniądze jest słabe.
Jeśli zamiatając ulicę w Niemczech można zarobić więcej, niż w aktualnej pracy i mieć ciepło w domu wraz z
Nic tylko zrobić sobie popcorn i odpalić wiadomości xd