Wpis z mikrobloga

Potrzebuję zwiększyć zasięg tego wpisu, więc organizuję #rozdajo 100zł. Wystarczy zostawić plusa, a w niedzielę wylosuję jedną osobę, która dostanie stówkę w formie wybranego przez siebie vouchera lub karty podarunkowej (np. na Allegro, Pyszne.pl itp.)

Szukam autora tego obrazu- Pawła P.

Obraz kupiłam od niego w 2018 roku w Krakowie, a teraz chciałabym mu zaproponować współpracę artystyczną, ale niestety jego telefon nie odpowiada. Jeśli ktoś go zna i może pomóc w kontakcie, bardzo proszę o jakieś info.

#krakow #sztuka
sudiczka - Potrzebuję zwiększyć zasięg tego wpisu, więc organizuję #rozdajo 100zł. Wy...

źródło: IMG_1029

Pobierz
  • 40
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@nairoht: Niestety nie, ale dzięki za chęci. Jestem przekonana, że „mój” Paweł nie ma social mediów, dlatego szukam w ten sposób. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@siekieromotyka: Nie wiem czy by sobie tego życzył. Ale jestem pewna, że jak ktoś go zna, to skojarzy i bez nazwiska.

@Wrrronika Nie mam fejsa. Próbowałam mailowo skontaktować się ze spotted Kraków, ale mnie olali. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@sudiczka: jest wazne, myslalam ze mogl umrzec xD
Statystyka sie dzieki temu przychylniej patrzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A jakis znajomy nie moglby po kolezensku wrzucic
Chociaz pewnie wtedy byloby duzo komentarzy "nie znam, ale moge zrobic cos podobnego"
  • Odpowiedz
@Krzysztof53647: po pierwsze to baba, a nie chłop, po drugie: baba chce do niego kontaktu bezpośredniego. Ma jego numer telefonu, ale nie odpowiada. Co to oznacza? Albo zmienił numer telefonu w ciągu ostatnich 7 lat, albo nie żyje. Każdy, kto ma jego numer telefonu albo informację o jego śmierci, to osoba mu dość bliska, żeby po informacji o imieniu, pierwszej literze nazwiska i miejscu, w którym urzędował, doskonale wiedzieć, o
  • Odpowiedz
@salanderek Niezrównoważony jesteś tutaj TY.

Wykop to niszowa strona, a on szuka jeszcze niszowego artysty, na niszowy temat.

W ciemno strzele ze Pawłów P. w Polsce noże być nawet 100 tysięcy, a conajmniej kilkudziesięciu Pawłów P. którzy sobie coś malują.

A więc strzym ryj chamie nieskończony.
  • Odpowiedz
@Krzysztof53647: jestem chamem, ale nie dałem ci jeszcze powodu, żeby tak mnie nazwać XD no na pewno jest masa 40-letnich Pawłów P. mieszkających swego czasu w Krakowie i malujacych w takim stylu, ale z ciebie jest ciężki młot jak nic z mojego komentarza do ciebie nie dotarło XD
  • Odpowiedz