Aktywne Wpisy

Kagernak 0
Steam machinę za 4400. Kurde sporo, ale prawdę powiedziawszy to nie wiem czy niektórzy za na przykład dwa lata będą z zadowoleniem przyjmowac fakt, że za tyle kupili (choć oczywiście mogli dopłacić trochę i zdobyć lepszy sprzęt) bo AI nie wydaje się ani trochę zwalniać a wizję poprawy sytuacji są co najwyżej mgliste. Jak uważacie, jak powinien postąpić taki przeciętny człowiek co potrzebuje nowego kompa.
#pytanie #technologia #
#pytanie #technologia #
Co ma robić człowiek, który chce nowego PC?
- Kupić steam machinę dla spokoju 10.2% (18)
- Kupić lepszy komp za kilka tysi więcej 46.9% (83)
- Czekać, ceny w końcu spadną 16.9% (30)
- Czekać bo granie w chmurze to przyszłość 2.3% (4)
- Najlepiej stać się konsolowcem 23.7% (42)

kobiaszu +58
Z okazji duchot piekielnych jakie nas czekają pochwalę się moim patentem na klimę dla biednych który działa u mnie z powodzeniem od 3 lat. Szyba z poliwęglanu na wymiar z otworami, uszczelnienie obiegu skarplacza czym tylko się da i można bzikać w chłodzie.
Jak się lato kończy to wkładam z powrotem szybę do okna
#klimatyzacja #pogoda #l-------------j #diy #majsterkowanie
Jak się lato kończy to wkładam z powrotem szybę do okna
#klimatyzacja #pogoda #l-------------j #diy #majsterkowanie
źródło: 1000028320
Pobierz

albo jestem blisko związku albo zostania zfriendzonowanym na maxa( ͡° ͜ʖ ͡°)
spotykam się z dziewczyną już jakiś czas, generalnie znamy się kilka lat, ale spotykamy się od paru miesięcy(po prostu wcześniej nasze drogi się nie zeszły), wcześniej za bardzo nie zwracałem uwagi na nią(ot taka zwykła dziewucha), ale jak ją poznałem bliżej to okazało się, że mamy wspólne zainteresowania i z charakteru jest bardzo fajna
praktycznie co każdy weekend gdzieś jedziemy na cały dzień albo razem albo w innym gronie, ja poznałem jej znajomych, ona moich znajomych, spoko się z nią gada i pisze, dosłownie ona ciągle zaczyna rozmowę itp, nie trzeba jej ciagnąć za język, a jeszcze od poniedziałku jedziemy na mazury na cały tydzień we dwójkę
tylko nie wiem, czy to jest coś więcej czy tylko jakiś friendzone - nie uważam się za przystojnego faceta, jestem całkiem niski, imo jestem 4.5/10, jestem dobrze wysportowany(krata na brzuchu, 10% BF), ale z mordy kiepsko( ͡° ͜ʖ ͡°), uważam że jestem całkiem zabawny, mam dobre wyczucie żartu i sarkazmu i w gronie osób jestem taką duszą towarzystwa, cykam się że te wszystkie spotkania to jestem bardziej jako bawidamek niż potencjalny przyszły chłopak/partner, bo serio uważam, że ona jest całkiem ładna, a ja jestem średniakiem
#zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord