Aktywne Wpisy

troglodyta_erudyta +354
Dużo postów o tym, że w majówkę trzeba się n-----ć n---------ć, a ja nieskromnie się pochwalę, że właśnie stuknęło 2 miesiące bez kropli alkoholu i jedziemy dalej.

curiousboi +85
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Porzuciłem pracę i chce się przebranżowić. Skończyłem prawo i poszedłem na aplikację radcowską, praca za minimalną krajową, stres, darmowe nadgodziny, nauka na aplikacje jak i nauka do pracy. Wszystko to spowodowało że się wypaliłem, brak czasu na dosłownie wszystko nawet na krótki spacer a wszystko to za tak niskie pieniądze. Za aplikację trzeba również zapłacić parę tysięcy rocznie. Czy jest ktoś w podobnej sytuacji? Nie mam pojęcia co teraz robić, czy zacząć studia inne czy próbować wysyłać cv wszędzie gdzie się da.. może jakaś inna branża? Tak dużo pytań a niewiele odpowiedzi..
#prawo #aplikacjaradcowska #praca #stres #pracbaza #przebranzowienie #pomocy #zycie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
@mirko_anonim znajdź sobie jakąś łatwą robotę albo zrób sobie kilkutygodniowy urlop (jeśli cię stać), by wrócić do równowagi psychicznej. A wtedy zastanów się na spokojnie nad sobą, aplikacją i przzyczynami wypalenia i perspektywami zawodowymi. Być może wypalenie się jest chwilowe, a być może aplikacja