Aktywne Wpisy

Wrrronika +61
Jak mnie biedronka wkurza, no nie mogę xD
Promka na energetyki, ale tylko 3 konkretne smaki, które są wymieszane z innymi dzikami w tym samym pudełku.
Oczywiście możesz też nieświadomie pomieszać 2 smaki, bo w końcu jest napisane "mix".
Czy
Promka na energetyki, ale tylko 3 konkretne smaki, które są wymieszane z innymi dzikami w tym samym pudełku.
Oczywiście możesz też nieświadomie pomieszać 2 smaki, bo w końcu jest napisane "mix".
Czy
źródło: 1000063959
Pobierz
Miguelos +99
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Tak, oczywiście, sezon ma wady. Większość wątków fantasy do świata pasuje jak pięść do oka. Gdyby jeszcze wiedźma była zrobiona faktycznie po słowiańsku, albo najlepiej, i to myślę że by sie sprawdziło z humorem serialu - jakby się okazało że to zwykła baba co z każdym w c---a leci, ale no kuzwa, Tia Dalma? Gerwant gołodupiec nawet ok, rusałka ujdzie, opętanie Bogdana słabe, lubię tę postać samą w sobie, a to mu tylko zabrało miejsca na potencjalnie fajne teksty. Co do kringe jaki rzekomo roztacza w tym sezonie, np rozmawiając z Maciejem - przecież o to chodzi, to jest człowiek który nagle stał się bogaty a i tak każdy ma go w dupie. Dlatego jest niezręcznie.
Parę razy po prostu nie strzelono do pustej bramki, czy to z żartami czy z zakończeniami wątków - chociażby z „Bogdan szuka żony”, dwie córki z wzajemnością spodobały sie Bogdanowi i Stanisławowi, to zamiast to jakoś ukleić na wzór ślubu Wacława i Klary z Zemsty (czyli chłopaki zostają „zmuszeni” do czegoś co i tak chcieli), to zrobili taki manewr że ja to już nie wiedzialem w koncu ktora z kim za kogo i czy chce.
Al Inkluziw wyszedł tak sobie, wątek dożynkowy nienajgorzej
Pozdrawiam każdego komu sie to chcialo czytać.
@mistico-panda: Świetny pomysł. Szkoda, że woleli ciągnąć opętanie na siłe przez cały sezon. I jeszcze tak słabo je wykorzystali. Już lepiej by wyszlo jakby był odcinek gdzie robia na nim egzorcyzm i dookoła tego budować coś.
Ale nie zgodze się z tym, że Al inkluziw wyszedł tak sobie, bo według mnie to jest idealny