#samochody Przymierzam się do kupna samochodu mającego ~5lat , wartość 50tys.+. Widziałem ofertę z salonu samochodowego ale innego producenta. Mówią że jest sprawdzony przez nich ale ponieważ to nie ich marka to dają jedynie rękojmie. Czy warto w takiej sytuacji zapłacić za przegląd w ASO producenta? Kosztuje to z 400-50pln a niby jest sprawdzony przez salon który je sprzedaje ale z drugiej strony nie wiem ile problemów jest jakby coś faktycznie by wyszło po zakupie.
fajen bo udało się naprawić lapka, laptop 13 lat, wiatraczek głośnio chodził, chrzęścił, zamówiłem nowy, zamontowałem, wymieniłem też pastę na procku na nową i śmiga cichutko, temperaturki fajne, umiem coś
Przymierzam się do kupna samochodu mającego ~5lat , wartość 50tys.+. Widziałem ofertę z salonu samochodowego ale innego producenta. Mówią że jest sprawdzony przez nich ale ponieważ to nie ich marka to dają jedynie rękojmie. Czy warto w takiej sytuacji zapłacić za przegląd w ASO producenta? Kosztuje to z 400-50pln a niby jest sprawdzony przez salon który je sprzedaje ale z drugiej strony nie wiem ile problemów jest jakby coś faktycznie by wyszło po zakupie.