Wpis z mikrobloga

@vajroos: zwykle masz fajne strzały także zaciekawiłeś : ) uzasadnij prosze : ) patrzysz na wolumen czy skad wybór na nich? Z takich bullish sygnałów ktore wyczytałem o firmie (nie potwierdzałem tego sam) to to że zatrudniaja dużo ostatnio : ) aczkolwiek sprawdzajac reddita jeszcze pare miesiecy temu wieszczyli że to bankrut. Także eksperci są podzieleni : D
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@agent001 po informacji, że Departament Energii w USA dał gwarancję dla pozyczki na finansowanie rozwoju zakładow zrobił się większy wolumen na popycie. Jest szansa na jakiś delikatny short squeeze, trzeba obserwować
  • Odpowiedz
jeszcze nie sprzedane, ale jakis tam stop loss ustawiony : ) mam nadzieje ze poszybuje dalej zanim liźnie stop lossa : P sam nie wiem jak myslec o stop lossach, zwykle ustawiam je zeby zabezpieczyc profit, ale mam tez wrazenie ze zawsze lepiej wychodziłbym gdybym po prostu przeczekiwał dołki. NIe wiem sam. Jaram sie sie za zarobilem na czyms szybko pare stowke, a potem leci to w góre 50% :D zeby za
  • Odpowiedz
@vajroos: troche buja :D bylo 4 k spadlo do 2,4k a teraz jest 4,6k. Calkiem zajebiscie. I walcza we mnie dwa wilki jeden mowi ze c---a zarobilem dopoki nie sprzedam, drugim mowi ze jak sprzedam teraz to pewnie poleci na 3 albo 4$ akcja :D
  • Odpowiedz
@vajroos: co za gosc, tez obserwuje ta maryśke, 50% urosło wczoraj! To niezłe przeczucie : )

Ja mam troche żałobe, raz mi sie chciało bawić w diamond hands z plug i niebezpieczenie zbliżam sie do ceny wejścia na 2,1.
Z ballarda wyszedłeś?
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@agent001 coś się ruszyło na $Plug :)

Ballard out z małym zarobkiem +5%, teraz trochę wsadziłem również w $Rubrik, tu też mam ok +5% ale może dłużej poczekam
  • Odpowiedz
@vajroos: Nice, dzieki za ticker, tak Urus : D ciesze sie ze rośnie jednoczesnie zastanawiam sie co dalej. Cykam sie ze przeczekam kolejny peak, z drugiej strony, maja naprawde dobry nius z ta inwestycja w portugalii, straszny mam zamet w glowie, wychodzic z zyskiem 6 k czy trzymac do styczna np : D
  • Odpowiedz
@vajroos: niusy na necie sa od "to firma zombie, nic nie warta!" do rynek wzrosnie 10 krotnie w przeciagu nastepnych kilku lat. Mieszane uczucia mam, latwiej sie trzyma cdprojekta : D czy jakis orlen : P nawet chatgpt kazal mi sprzedac pluga : D
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@agent001 ja będę dobierał partiami $Plug w perspektywie, mam wrażenie że wystrzeli pod 4$ albo może wyżej jak będzie info o rządowych kontraktach
  • Odpowiedz
@vajroos: na to wyglada, przez chwile nawet na premarkecie migło 3$. Kurcze nie chcialbym przetrzymać przez następny peak i zleciec w dół znowu :D nie na moje nerwy : D ale kusi 4$. Jest dobrze to źle bo nie wiadomo czy nie sprzedać, jest źle to też źle bo mogłem sprzedać : D

Szacun dla ludzi ktorzy trzymaja przez dołki i górki do pareset procentowych gainów.

A co Cię ciągnie
  • Odpowiedz