@AntyKuc: Nie przesadzajmy z robieniem z Damiana takiego antyludologa bo myślę że on sam by tego nie chciał. Dajmy mu działać w ukryciu. A to że jest takim giga ultra chadem to wiadomo.
@AntyKuc: @ActiveekHere podpinam się, nie róbmy z niego antyludologa. Damian po prostu myśli zdroworozsądkowo i jest pasjonatem gier, a nie oportunistą, który w połowie gry mianuje ją GOTY albo daje 8/10.
@Klotrimazol: no właśnie stary a ja wchodziłem, ja byłem kiedyś nawet małym wspierającym jego kanał na yt ale jak zobaczyłem jak fałszywie ten typ się zachowuje to przestałem mu dawać kasę na rozwój kanału.
przed chwilą widziałem ten jego najnowszy film i rzeczywiście jest zaskakująco bezpośredni ale ja kolekcjonerowi nie ufam.
@tubkas12: ja go gloryfikuje za ten film dla fabuły tagu ale zachowuję podejrzliwość, czekałem z wypowiedziami aż obejrzę materiał do końca bo spodziewałem się że powie, że można gry do recenzji nie skończyć a ten kto tego filmu do końca nie obejrzał ten dał się strollować czy coś takiego. To by było w jego stylu
@ActiveekHere: no ale w tym filmie tego nie było, zaskakująco poważny był xD no ma rację, dużo "recenzentów" wcale nie lubi grać w gry i robi to dla griftu i to rzeczywiście widać, ameryki nie odkrył ale niczego to nie zmieni. zresztą kto normalny kto lubi grać ogrywa głównie jakieś krapy AAA?
#kiszak
źródło: Zrzut ekranu 2025-09-18 o 13.24.49
Pobierzprzed chwilą widziałem ten jego najnowszy film i rzeczywiście jest zaskakująco bezpośredni ale ja kolekcjonerowi nie ufam.