Aktywne Wpisy
tomilipin +839
Moja różowa, jako behapowiec, obsługuje różnego rodzaju instytucje i inwestycje. Dziś rano dostała zgłoszenie z budowy - wypadek pracownika na rusztowaniu. Myśleliśmy, że chłop spadł, a tu się okazuje, że jakiś stary pryk zrzucił pełną małpkę z wysokości czwartego piętra (z rusztowania) i butelka robiła się o głowę młodego, który stał na ziemi. Chłopak stracił przytomność, ale nie wezwali do niego karetki. To było wczoraj. Dziś moja różowa jedzie na miejsce i

miszkurkam +77
#motoryzacja #pokazauto #chwalesie
Mirki, pijcie ze mną kompot - udało się kupić nowe autko z salonu.
Jeszcze kilka lat temu nigdy bym w coś takie nie uwierzy, a dzisiaj proszę bardzo.
Pamiętajcie - łapcie marzenia, bo życie jest za krótkie. :-)
Mirki, pijcie ze mną kompot - udało się kupić nowe autko z salonu.
Jeszcze kilka lat temu nigdy bym w coś takie nie uwierzy, a dzisiaj proszę bardzo.
Pamiętajcie - łapcie marzenia, bo życie jest za krótkie. :-)
źródło: IMG_3282
Pobierz

Gdyby ktoś sie nie orientował Korejba to Polak, który kilkanaście lat temu wyleciał z polskiego tygodnika gdzie pisał skrajnie prorosyjskie felietony. Potem odnalazł się w Rosji (żona Rosjanka) gdzie występował w propagandowych programach i poczatkowo też był bardziej prorosyjski i krytykował Zachód.
Z czasem zmienił sie i krytykował Rosje i służył jako obiekt obijania go (czasem fizycznie) przez innych gości i prowadzących.
Robił to za kasę co sam przynał i gdy Rosjanie uznali, że za bardzo wszedł w role to pod presją widzów wyrzucili go z kraju jak zapomnianego już dzisiaj Maciejczuka.
Od pewnego czasu Korejba jest znów ekspertem tym razem w programach R Svoboda (spadkobierca Radia Wolna Europa), ukrainskich lub białoruskich antyłukaszenkowskich portalach.
Trzeba przyznać, że on jest bardzo medialny i dowcipny (ale czasem ''krindżuje'').
#bialorus #ukraina #rosyjskiemediaopolsce
źródło: Zrzut ekranu 2025-09-12 010651
Pobierz@szurszur: A właśnie, a ten frajer (bo inaczej nie idzie go nazwać z perspektywy tego jak użyła go propaganda kremlowskich imperialistów) czym się dzisiaj zajmuje?
Czym sie zajmuje dokładniej to nie wiem.
Co do Maciejczuka to on gdzies do UK wyjechał lata temu pracowac i straciłem go z radaru. Pamietam, że sie chwalił, że dobrze mu idzie.
Tak Maciejczuk miał tu konto.
@szurszur: Sam z nim dyskutowałem i mu pisałem, że rosyjska propaganda go wykorzystuje, wielu mu to pisało, ale nic sobie z tym nie robił, bo uważał, że ma misję uświadamiania Rosjan xD