Wpis z mikrobloga

O c--j chodzi z tym zesrańskiem, że to rakieta uderzyła w dom, przecież od początku była mowa o szczątkach albo rakiecie (relacja świadka) XD
Oficjalnie służby mówiły o tym, że jest to na 100% dron?

#polityka
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
@MaxGigaW: Chodzi głównie oto, że teraz w przestrzeni publicznej pojawia się nowa dezinformacja masowo która dodatkowo w głowach niektórych ludzi ma ograniczyć wiarygodność i zaufanie do Polskiego rządu. Pompowane niesamowicie jest to, że polska rakieta uderzyła, ale żaden z tych idiotów nie napisał nigdzie, że gdyby te drony ruskie nie wleciały w Polską przestrzeń powietrzną to żadnych rakiet nie trzeba byłoby używać żeby strącić te drony.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@Cztero0404: Ja właśnie nie czaje co to ma zmienić przecież to nie zmienia faktu, że to r0sja nas zaatakowała, drugie zesrańsko, że Nawrocki nie wiedział? Śledztwo się zakończyło czy nie, a jak tak to kiedy? xD
  • Odpowiedz
  • 0
Ja właśnie nie czaje co to ma zmienić przecież to nie zmienia faktu, że to r0sja nas zaatakowała

@MaxGigaW: I widzisz.... Dla mnie, dla ciebie ogólnie dla normalnych ludzi to absolutnie nic nie zmienia ponieważ atak ruskich to atak ruskich a ten kto chce z tym dyskutować jest debilem zwyczajnie. Natomiast to jest po prostu paliwo do propagandy w które będą wierzyć ci wszyscy foliarze, ludzie od teorii spiskowych, ludzie
  • Odpowiedz