Wpis z mikrobloga

Jestem w stanie zrozumieć brak informacji dla społeczeństwa w sprawie uszkodzenia tego domu, ale ukrywanie tego przed prezydentem i BBN nie wiem co miało na celu. Kompletna kompromitacja MON.

#polityka #wojna
michalxd21 - Jestem w stanie zrozumieć brak informacji dla społeczeństwa w sprawie us...

źródło: image

Pobierz
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@michalxd21: za wiele to nie zmienia czy spadl dron czy rakieta, ktora probowano zestrzelic drona. Oczywistym jest, ze zestrzeliwanie dronow czy rakiet, ma tez swoje negatywne skutki. Wystarczy by agresor nie nasylal dronow i rakiet, to nie bedzie trzeba zestrzeliwac.
  • Odpowiedz
@michalxd21 komunikat prokuratury był jasny- uderzył niezydentyfikowany obiekt i prowadzone są czynności wyjaśniające. Od lokatora pałacu prezydenckiego można wymagać tego że jednak umie czytać lub poczekać na potwierdzenie informacji przez służby.
  • Odpowiedz
  • 0
@krakenoslaw: no to rozumiem. Jednak brak informacji dla prezydenta "że jest możliwość że ten dom został trafiony rakietą podczas próby zestrzelenia drona ale jeszcze nie mamy pewności" byłby czymś jak najbardziej zrozumiałym, na pewno bardziej niż brak jakiejkolwiek informacji.

@dqdq1 prezydent kraju to najlepiej żeby o takich rzeczach dowiadywał się z gazet następnego dnia, co? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@michalxd21 komunikat prokuratury był jasny

@dqdq1: to teraz rządzący w kwestii bezpieczeństwa narodowego będą się komunikowali ze zwierzchnikiem Sił Zbrojnych za pomocą oficjalnych komunikatów prokuratury? xD
  • Odpowiedz
  • 1
@dqdq1: tak tak, wina Nawrockiego że nie umie czytać, rząd się zachowuje zawsze wzorowo, zwłaszcza gdy np. minister spraw zagranicznych cieszy się i publikuje takie wpisy gdy Nawrocki poległ w sprawie zabezpieczenia polskich interesów.
michalxd21 - @dqdq1: tak tak, wina Nawrockiego że nie umie czytać, rząd się zachowuje...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@dqdq1: no albo nie dostał tej informacji, a ty jako wzorcowy polityczny bot stajesz na głowie żeby bronić rządzących ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@zobq to oficjalny komunikat prokuratury. Ty szukasz informacji wróżąc z fusów i dziwisz się później że są błędne.

Ale kij z tobą, kibol też nie zrozumiał. I to jest dramat.
  • Odpowiedz
@dqdq1: problem jest taki, że ty nie zrozumiałeś mojego posta. Albo inaczej - zrozumiałeś - ale nie wiedziałeś jak odpowiedzieć, więc zostałeś przy oficjalnym przekazie z trollowani, który nijak nie odpowiada na mój pierwszy post.

"Oficjalny komunikat prokuratury" - rząd nie informuje zwierzchnika sił zbrojnych o sytuacji, ale troll nie widzi problemu bo "oficjalny komunikat prokuratury" xD

Najgorzej, że właśnie tacy pożyteczni jak ty dają pożywkę ruskim trollom swoją głupotą.
  • Odpowiedz
@zobq oficjalny komunikat prokuratury oraz oświadczenie ministra obrony narodowej pozwoliły mi zrozumieć sytuację o wiele lepiej od nawrockiego. Lokatorem pałacu prezydenckiego został człowiek o pojmowaniu świata na poziomie pięciolatka. Nie rozumie to niech zadaje pytania. To nie wstyd.
  • Odpowiedz
@zobq Informacje tak ty, jak i lokator pałacu prezydenckiego macie podane na tacy. Ani ty, ani nawrocki prawdopodobnie nie jesteście opóźnieni w stopniu ciężkim i nikt was za rękę prowadzić nie będzie.
  • Odpowiedz
@zobq Informacje tak ty, jak i lokator pałacu prezydenckiego macie podane na tacy

@dqdq1: czyli jakie? Bo prokuratura mówi o tym, że obiekt jest niezidentyfikowany, a okazuje się, że dziennikarze twierdzą, że obiekt jest już zidentyfikowany.
Czyli prokuratura podaje na tacy nieprawdziwe informacje?
Dziękuję bardzo Panie Trollu, niech was zastąpią jakimś AI bo jesteście bardzo słabi.
  • Odpowiedz
@zobq informacje o nieudanej próbie zestrzelenia rosyjskiego statku powietrznego i czynnościach wyjaśniających związanych ze zniszczeniem mienia zostały podane ponad 6 dni temu. Ty i lokator pałacu prezydenckiego uważacie to za nieprawdziwe informacje bo dzisiaj wiemy znacznie więcej o zdarzeniu.
  • Odpowiedz
uważacie to za nieprawdziwe informacje bo dzisiaj wiemy znacznie więcej o zdarzeniu.

@dqdq1: czyli w końcu sam przyznałeś, że prezydentowi rząd nie dostarczył wszystkich informacji tylko musi czerpać wiedzę od dziennikarzy.
  • Odpowiedz
@zobq najpierw twierdziłeś że go okłamali. Teraz że nie dostarczyli wszystkich informacji. Mieli wymyślać informacje na bieżąco gdy prokuratura bada sprawę.
  • Odpowiedz