@Infex: Akurat mali youtuberzy to nawet za pogłaskanie po głowie zrobią dobrą recenzję. O tym mówil rock, który kiedyś sam tak funkcjonował. Redakcje akurat nie sprzedają się za kluczyki, ale za rekalmy, które później wpadają od wydawców i muszą mieć z nimi dobre stosunki. Gol zmieniał oceny gry recenzentom jak były za niskie (https://www.youtube.com/watch?v=19W0KDmPY4w) To po prostu jest symbioza, dlatego lepiej oglądać niezaleznych normalnych twórców, nie krzykaczy.
@Klotrimazol no tak jest i nie przeczekać temu. Chodziło mi o Quaza, który zagral tylko 4h w gierkę i to może w wersję sklejoną by wydawała się git. Nie sądze by ryzykował swoją działalność na yt gdzie utrzymuje sie z tego i z patronite'a. Tu mówił dobrze w swoim materiale z outlawsów - 27:58
Po 1 nie zrobil nawet recki, tylko opinie po 2 nawet jej nie polecał, słusznie wskazując ze jest raczej meh - wskazywał tylko grupe odbiorców którym mogłaby sie spodobać i przestrzegł przed kupowaniem tego za pełną cenę.
Jeżeli to była sprzedajność w słowniku loduspierodlogów - to ja nie wiem jak skategoryzować podejmowanie współpracy z fotelami i mobilkami koszącymi frajerów.
@Infex: Ja bym się na przykład sprzedał za wycieczkę do Disneylandu, wiele osób mających po kilka milionów na instagramie znanych tak globalnie aktorow/muzyków/influ też.
źródło: 1000042508
Pobierzźródło: 1000042503
PobierzRedakcje akurat nie sprzedają się za kluczyki, ale za rekalmy, które później wpadają od wydawców i muszą mieć z nimi dobre stosunki. Gol zmieniał oceny gry recenzentom jak były za niskie (https://www.youtube.com/watch?v=19W0KDmPY4w)
To po prostu jest symbioza, dlatego lepiej oglądać niezaleznych normalnych twórców, nie krzykaczy.
Tu mówił dobrze w swoim materiale z outlawsów - 27:58
Po 1 nie zrobil nawet recki, tylko opinie
po 2 nawet jej nie polecał, słusznie wskazując ze jest raczej meh - wskazywał tylko grupe odbiorców którym mogłaby sie spodobać i przestrzegł przed kupowaniem tego za pełną cenę.
Jeżeli to była sprzedajność w słowniku loduspierodlogów - to ja nie wiem jak skategoryzować podejmowanie współpracy z fotelami i mobilkami koszącymi frajerów.