Aktywne Wpisy

mr_InCogito +84
Na wykopie ostatnio taki wylew, że się odechciewa tu wchodzić.
W ciągu ostatnich 2 tygodni liżą się po jajach następujące grupy: 1) detektywi „ruskich onuc” (w tym podgrupa linczująca dzikiego trenera), 2) antypsiarze, dla których każdy pies, którego widzą stanowi maszynę do zabijania, dlatego należy je zlikwidować (najlepiej wraz z właścicielami), 3) lewackie wysrywy wrzucające na PiS i prezydenta, 4) ból d--y na temat kanału zero i stanowskiego i doszukiwanie się w
W ciągu ostatnich 2 tygodni liżą się po jajach następujące grupy: 1) detektywi „ruskich onuc” (w tym podgrupa linczująca dzikiego trenera), 2) antypsiarze, dla których każdy pies, którego widzą stanowi maszynę do zabijania, dlatego należy je zlikwidować (najlepiej wraz z właścicielami), 3) lewackie wysrywy wrzucające na PiS i prezydenta, 4) ból d--y na temat kanału zero i stanowskiego i doszukiwanie się w

Sleepypl +168

źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-09-15_182640_wykop.pl
Pobierz@bastek66: Nie rozumiem
Jedyne wytłumaczenie twojego przypadku to brak mózgu albo zacietrzewienie.
@bastek66: Muszę przyznać, że jesteś naprawdę bardzo zabawną postacią. Wychodzisz z jakiegoś takiego bardzo dziwnego założenia, że to ty coś komuś tłumaczysz oraz jesteś od kogoś mądrzejszy, ale to w sumie jak każdy kuc konfiarz.
https://forsal.pl/gospodarka/polityka/artykuly/8641234,mentzen-trzeba-przestac-waloryzowac-500-plus-zeby-inflacja-je-zjadla.html
źródło: image
Pobierz@bastek66: czyli obniżka podatków to zwykły bait na głupków. Jak zestawisz to z innymi wypowiedziami Sławka gdzie się wygadał to wygląda to jeszcze gorzej.
Ciekawy też jestem jak widzisz redukcję wydatków w obliczu wojny za granicą. Napisałbym żeby podesłał jakieś wyliczenia Sławka ale ten się spektakularnie na nich w---------ł kilkukrotnie xD
PobierzWidzę całą masę rzeczy do wywalenia z k------ą na czele.
@bastek66: odpowiedziałem tylko nie zrozumiałeś a efektem tego jest to, że spłakałeś i sam przestałeś unikać pytań odwracając kota ogonem i atakując bezpośrednio mnie by odciągnąć uwagę
Pobierz@Kryspin013: Czyli na lewicę albo psl albo pompownie. Ciężki przypadek.
A pobawię się z tobą i nie będę zdradzał. Załóżmy, że głosuję na jedną z tych 3. Całkiem ironicznie to brzmi w kontekście głosowania na konfę xD W sensie lecisz z narracją jakoby twój obóz się czymś znaczącym różnił np od PSL.
@Kryspin013 tak, nie rządził
... które sobie kupią za własne pieniądze
@bastek66: te twoje odwracanie kota ogonem jest co najmniej śmieszne. Pracujesz na UoP? Sławek mówi wprost, że d-----e ci podatkami.
@Kryspin013 Jak odwracam kota ogonem?
Gdzie mi d-----e?
No
@bastek66: O to w tym chodzi. Ty wyliczeń nie wymagasz od polityków swojego ulubionego ugrupowania i potem ci nawijają makaron na uszy a ty w te bzdury wierzysz.
@bastek66: tak, bo w przeciwieństwie do ciebie nie jestem minionem partii, który musi jej bronić za wszelką cenę i nawet nie mam gotowego wyboru na każde wybory.