Wpis z mikrobloga

@Cztero0404: Nie rozumiesz że konfa to nie kontynuacja partii ozjaszowych tylko koalicja w której skład wchodzi partia ozjaszowa, która często zmieniała nazwy i RN? I powstała 6 lat temu a nie 10.
  • Odpowiedz
@Cztero0404: Przede wszystkim preczytaj całe a nie tylko to co zacytowałeś. Prościej jak wyżej już się nie wytłumaczyć.
Jedyne wytłumaczenie twojego przypadku to brak mózgu albo zacietrzewienie.
  • Odpowiedz
  • 1
Jedyne wytłumaczenie twojego przypadku to brak mózgu albo zacietrzewienie.

@bastek66: Muszę przyznać, że jesteś naprawdę bardzo zabawną postacią. Wychodzisz z jakiegoś takiego bardzo dziwnego założenia, że to ty coś komuś tłumaczysz oraz jesteś od kogoś mądrzejszy, ale to w sumie jak każdy kuc konfiarz.
  • Odpowiedz
@Kryspin013: Nie widzę sprzeczności. No powiedz kogo jeszcze dałoby się teraz opodatkować bez redukcji wydatków?

@bastek66: czyli obniżka podatków to zwykły bait na głupków. Jak zestawisz to z innymi wypowiedziami Sławka gdzie się wygadał to wygląda to jeszcze gorzej.

Ciekawy też jestem jak widzisz redukcję wydatków w obliczu wojny za granicą. Napisałbym żeby podesłał jakieś wyliczenia Sławka ale ten się spektakularnie na nich w---------ł kilkukrotnie xD
Kryspin013 - >@Kryspin013: Nie widzę sprzeczności. No powiedz kogo jeszcze dałoby się...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@Kryspin013: Ale ty jesteś typową manipulującą mendą neuropejską. Nie dość że nie odpowiedziałeś na moje pytanie, to wyskoczyłeś z twierdzeniem że Słabek kłamie w swoim programie wyborczym. Głosuj sobie nadal na platformiarzy którzy ci obiecają kolejne 100 albo 200 konkretów potem łaskawie ogłoszą że kilka zrealizowali.

Widzę całą masę rzeczy do wywalenia z k------ą na czele.
  • Odpowiedz
@bastek66: ale ja nie głosuję na KO konfiarzu xD

Nie dość że nie odpowiedziałeś na moje pytanie,

@bastek66: odpowiedziałem tylko nie zrozumiałeś a efektem tego jest to, że spłakałeś i sam przestałeś unikać pytań odwracając kota ogonem i atakując bezpośrednio mnie by odciągnąć uwagę
Kryspin013 - @bastek66: ale ja nie głosuję na KO konfiarzu xD
Nie dość że nie odpowie...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@Kryspin013: Czyli na lewicę albo psl albo pompownie. Ciężki przypadek.

A pobawię się z tobą i nie będę zdradzał. Załóżmy, że głosuję na jedną z tych 3. Całkiem ironicznie to brzmi w kontekście głosowania na konfę xD W sensie lecisz z narracją jakoby twój obóz się czymś znaczącym różnił np od PSL.
  • Odpowiedz
W sensie lecisz z narracją jakoby twój obóz się czymś znaczącym różnił np od PSL.

@Kryspin013 tak, nie rządził

Napiszę ci prościej bo nie rozumiesz. To nie ja leciałem w kampanii z hasłami o grillu, trawie, domu i dwóch samochodach dla wszystkich,

... które sobie kupią za własne pieniądze
  • Odpowiedz
... które sobie kupią za własne pieniądze

@bastek66: te twoje odwracanie kota ogonem jest co najmniej śmieszne. Pracujesz na UoP? Sławek mówi wprost, że d-----e ci podatkami.

Gdzie chce? Przecież nawet w tamtym wywiadzie ni
  • Odpowiedz
te twoje odwracanie kota ogonem jest co najmniej śmieszne. Pracujesz na UoP? Sławek mówi wprost, że d-----e ci podatkami.

@Kryspin013 Jak odwracam kota ogonem?
Gdzie mi d-----e?

Ale fikołek XD

No
  • Odpowiedz
A co ja politykiem jestem politykiem by mieć wyliczenia?>

@bastek66: O to w tym chodzi. Ty wyliczeń nie wymagasz od polityków swojego ulubionego ugrupowania i potem ci nawijają makaron na uszy a ty w te bzdury wierzysz.
  • Odpowiedz