Aktywne Wpisy

hotshops_pl +1130
Hej #wykop, tak jak obiecaliśmy z okazji Black Friday robimy #rozdajo
Dzisiaj polecimy na grubo i rozdajemy:
Smartwatch Amazfit GTR 3
Portal z promocjami HotShops.pl to miejsce gdzie codziennie pojawią się promocje, kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Tworzą nas użytkownicy - to oni dodają i oceniają
Dzisiaj polecimy na grubo i rozdajemy:
Smartwatch Amazfit GTR 3
Portal z promocjami HotShops.pl to miejsce gdzie codziennie pojawią się promocje, kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Tworzą nas użytkownicy - to oni dodają i oceniają
źródło: rozdajo-amazfit-gtr-3
Pobierz
gonzo91 +67
#gielda
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
źródło: temp_file5637701514831927187
Pobierz

źródło: temp_file7829407697654552741
Pobierzco prawda jest to topowy czas w życiu, bo jest hajs, rozwój, zmiany i jeszcze młodość, ale czemu to tak strasznie z--------a
@szybki-bill1: Ja tam dalej zbieram na wkład własny xD
@Manaka: ale już masz co zbierać, a nie wyliczasz drobnych na autobus
@BrakWolnegoLoginu: hej no nie mów że masz gorzej z hajsem niż 10 lat temu, nie muszą być miliony ale jak się nie obijasz to coś tam przecież na koniec miesiąca zostaje
@aba-zaba: tak.
Problem polega na jakości życia. Po 50 to leci w dół lawinowo. organizm zaczyna się na tobie wyżywać.
@editores: wiesz ja jakiś czas temu byłem w bardzo złej sytuacji zdrowotnej i teraz każdy dzień traktuję jako extra. Tego ile osób umiera na nowotwór też jestem świadom.
A życie ma więcej do zaoferowania niż jakieś kłótnie rodzinne, wojny z somsiadem, ból d--y czy jakieś zatargi w pracy. Albo bezsensowne
Kiedy zdajesz sobie sprawę, że wszystko co robiłeś, o co walczyłeś, co budowałeś jest psu na budę, to można się zniechęcić.
Życie człowieka jest koszmarnie krótkie. Jak już zaczniesz kumać mniej więcej o co chodzi, trochę się dorobisz, to musisz odejść.
@editores: co