Wpis z mikrobloga

Mój ostatni post o patologicznym systemie kaucyjnym który ma od października obowiązywać w Polsce wzbudził mnóstwo emocji i wyjawił jak łatwo sterować umysłami Polaków którzy w imię pseudo ekologii lub gonitwy za mitycznym zachodem z radością i uśmiechem będą biegać do sklepu z workiem niezgniecionych pustych śmieci.. o przepraszam materiału do recyklingu ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) a jak mi się nie podoba to mogę sobie kupić własne urządzenie do gazowania wody z kranu.

Myślałem że żartujecie ale okazało sie że jednak nie xD

#sodastream #systemkaucyjny #zydkrecikorba
witam12 - Mój ostatni post o patologicznym systemie kaucyjnym który ma od październik...

źródło: 1000027514

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@witam12: ile ty tego pijesz że workami będziesz to znosił? U mnie zakupy raz w tygodniu to ze 2-3 butelki bym mial może, ale to po mleku co najwyżej chociaż najczęściej kupuje w szkle. Woda to kranówa bo po co płacić za to samo w plastiku? Może to akurat bodziec żeby ograniczyć konsumpcję napojów z plastiku.
  • Odpowiedz
@witam12 też przeskoczyłem na SodaStream kupiłem używkę, ale żeby nie wspierać Żymian dobrałem jeszcze 8l butle CO2 z przetoczką ( ) Nabije kilka razy sąsiadom i się zwróci
  • Odpowiedz