Aktywne Wpisy

Jak weźmiesz iPhone nigdy nie wrócisz na #android ta, bateria tak pięknie trzyma, że po tygodniu już myślę czy nie oddać i nie zamówić oneplusa 15, czuję się jakbym cofnął sie w rozwoju, bateria słaba, żadnych ficzerow, aparat też bez szału w porównaniu do honora magic 6 pro na plus tylko rozmiar bo to male pro, ale dwa razy dziennie telefonu ładować nie będę
#iphone #ios
#iphone #ios

WielkiNos +354
Podstarzałe juleczki i grażyny z korpo, których pracę z łatwością zastąpi wkrótce ai czują się lepsze od specjalistów nie do zastąpienia, którzy zarabiają kilka razy więcej niż one. Nieźle.
#p0lka #bekazrozowychpaskow #pieklomezczyzn
#p0lka #bekazrozowychpaskow #pieklomezczyzn
źródło: temp_file5107781677833259091
Pobierz

To moje fav momenty z ich godzinnego gameplayu z Bordelands 4: https://www.youtube.com/watch?v=kMBcpPmIXPk
- Stwierdzenie że feeling broni jest z-----y po 3 pierwszych broniach, ( były to pistolety, białe i zielone )( nawet nie odblokowali wtedy tarczy)
- Stwierdzenie że bronie są słabe (nie doszli nawet do fioletowych broni mając jedynie po jedną czy dwie niebieskie)
- Porównanie przeładowania broni zielonej do broni z Doom-a, ( W doom-ie Eternal masz 23 bronie a w Bordelansach 4 może być ich nawet 30 miliardów kombinacji XD)
- Wbicie 7 poziomu ale totalne oplucie drzewka umiejętności,
- Posiadanie umiejętności i granatów ale totalne jej oplucie bo nie przeczytało się opisów XD,
- Posiadanie opcji modulacji dźwięków ale wybieranie po nazwach a nie ich działaniu. Narzekanie później na słabe udźwiękowienie, (które samemu się ustawiło)
-Kiszak w pewnym momencie pyta się widzów czy też widzą te c-----e animacje nie mówiąc o które chodzi i czeka aż mu czat przyklaśnie, do tej pory się nie dowiedziałem o które chodzi i dlaczego tak uważa XDDD,
- Zerowa znajomość Bordelansów i tego co może Ci zaoferować w midgame jak i endgame.
Generalnie tamci dwaj na początku byli pozytywnie nastawieni do momentu w którym Kiszak zaczął narzekać, wtedy doszło do przysłowiowego "Kiedy wejdziesz między wrony, musisz krakać jak i one". Stwierdzenie że gra jest słaba po godzinie przymuszonego grania jest na takim samym poziomie co nieukończone recenzje Arka.
źródło: image
Pobierzźródło: image
Pobierz@JAscek: nie bronie rumuna ale 30 miliardów kombinacji to marketingowy bełkot a nie rzeczywistość. W poprzedniej części było moze jakieś 20 broni, reszta to zmiana cyferek. Tutaj podejrzewam że znowu jest to samo, chyba że nastąpiła rewolucja w borderlands
Rumunoidy: CO JUSZ? ZESRAŁEŚ SIE? BO TWOJĄ ULUBIONĄ GRĘ OBRAŻAJĄ? TAK? NIE MOŻNA KRYTYKOWAĆ JUSZ? A TOBIE SIE PODOBA TAK? NIE WIDZISZ ŻE NIE MOŻNA SIĘ BAWIĆ? WIDZISZ JAKA ZŁA TA GRA? ZABRONISZ KRYTYKOWAĆ? ON DOBRZE MÓWI ARGUMENTY PODAJE.
@rancorn: Nie zagłębiałem się ale z tego co słyszałem bordery 4 mają zmieniony system broni, są części z których możesz składać b--ń. Wtedy coś tam nawet by się zgadzało z tej reklamy.