Wpis z mikrobloga

#kiszak
To moje fav momenty z ich godzinnego gameplayu z Bordelands 4: https://www.youtube.com/watch?v=kMBcpPmIXPk
- Stwierdzenie że feeling broni jest z-----y po 3 pierwszych broniach, ( były to pistolety, białe i zielone )( nawet nie odblokowali wtedy tarczy)
- Stwierdzenie że bronie są słabe (nie doszli nawet do fioletowych broni mając jedynie po jedną czy dwie niebieskie)
- Porównanie przeładowania broni zielonej do broni z Doom-a, ( W doom-ie Eternal masz 23 bronie a w Bordelansach 4 może być ich nawet 30 miliardów kombinacji XD)
- Wbicie 7 poziomu ale totalne oplucie drzewka umiejętności,
- Posiadanie umiejętności i granatów ale totalne jej oplucie bo nie przeczytało się opisów XD,
- Posiadanie opcji modulacji dźwięków ale wybieranie po nazwach a nie ich działaniu. Narzekanie później na słabe udźwiękowienie, (które samemu się ustawiło)
-Kiszak w pewnym momencie pyta się widzów czy też widzą te c-----e animacje nie mówiąc o które chodzi i czeka aż mu czat przyklaśnie, do tej pory się nie dowiedziałem o które chodzi i dlaczego tak uważa XDDD,
- Zerowa znajomość Bordelansów i tego co może Ci zaoferować w midgame jak i endgame.

Generalnie tamci dwaj na początku byli pozytywnie nastawieni do momentu w którym Kiszak zaczął narzekać, wtedy doszło do przysłowiowego "Kiedy wejdziesz między wrony, musisz krakać jak i one". Stwierdzenie że gra jest słaba po godzinie przymuszonego grania jest na takim samym poziomie co nieukończone recenzje Arka.
JAscek - #kiszak 
To moje fav momenty z ich godzinnego gameplayu z Bordelands 4: http...
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JAscek: w Borderlandsach 4 najgorsze jest to, że jak robisz questa i przez radio łączy się z tobą NPC, to nie da się pominąć dialogów. Jesteś skazany na wysłuchiwanie otoczki fabularnej.
  • Odpowiedz
@JAscek: k---a typ co strzela z 60m z shootguna zadaje 20 obrażeń, a i tak ma problem z nacelowaniem na wroga jak dziadek z reumatyzmem. Śmiechu warte, niech s-------a bić meneli bo w tym jest dobry.
  • Odpowiedz
doom-ie Eternal masz 23 bronie a w Bordelansach 4 może być ich nawet 30 miliardów kombinacji XD

@JAscek: nie bronie rumuna ale 30 miliardów kombinacji to marketingowy bełkot a nie rzeczywistość. W poprzedniej części było moze jakieś 20 broni, reszta to zmiana cyferek. Tutaj podejrzewam że znowu jest to samo, chyba że nastąpiła rewolucja w borderlands
  • Odpowiedz
Ktoś: Zadaje uzasadnione pytanie dlaczego streamer zakupił grę której nie jest targetem oraz z gatunku którego nie lubi, nie zna i tylko sfrustrowany narzeka przez kilka godzin na wszystko co jest na ekranie

Rumunoidy: CO JUSZ? ZESRAŁEŚ SIE? BO TWOJĄ ULUBIONĄ GRĘ OBRAŻAJĄ? TAK? NIE MOŻNA KRYTYKOWAĆ JUSZ? A TOBIE SIE PODOBA TAK? NIE WIDZISZ ŻE NIE MOŻNA SIĘ BAWIĆ? WIDZISZ JAKA ZŁA TA GRA? ZABRONISZ KRYTYKOWAĆ? ON DOBRZE MÓWI ARGUMENTY PODAJE.
  • Odpowiedz
  • 1
@JAscek najśmieszniejsze jest to że Borderlands 4 to chyba jedyna gra która natywnie nie potrafi się renderować w 1080p na 5090 żeby mieć te 120 FPS max detalach. Gra tak "zoptymalizowana" że nie istnieje sprzęt który pozwala grać komfortowo na maksymalnym ustawieniu detali.
  • Odpowiedz
nie bronie rumuna ale 30 miliardów kombinacji to marketingowy bełkot a nie rzeczywistość. W poprzedniej części było moze jakieś 20 broni, reszta to zmiana cyferek. Tutaj podejrzewam że znowu jest to samo, chyba że nastąpiła rewolucja w borderlands

@rancorn: Nie zagłębiałem się ale z tego co słyszałem bordery 4 mają zmieniony system broni, są części z których możesz składać b--ń. Wtedy coś tam nawet by się zgadzało z tej reklamy.
  • Odpowiedz