Wpis z mikrobloga

Podobno na magazynkach karabinu Robinsona były napisane frazesy w stylu 'Bella Caio' i 'Hello Fascist' i trzy strzały.

Jeszcze nie potwierdzone, ale już przy znalezieniu gnata mówiono, że coś tam było powypisywane. Duża szansa, że profil mordercy to krypto-antifiarz czyli dziedziaczek z suburbii co w koledżu został zradykalizowany przez środowisko i profesorów.

Jeśli się to potwierdzi to Pomarańczowy będzie miał dobry pretekst by w końcu zrobić czystkę w koledżach i tak jak to robił w wyjątkowych przypadkach wcześniej pousuwać najgorszy element profesorów kierunków humanistyczno-społecznych pod groźbą obcięcia finansowania z budżetu federalnego ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale człowiek może pomarzyć..................................

#usa
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Napisy były standardem co najmniej od czasów Columbine (tam były na b-----h rurowych).

@Mystige: To akurat też prawda. T-shirty które nosili sprawcy Columbine też miały na sobie pewne napisy, zresztą co później było gdzieś taki popkulturowo nawet przemycane.
  • Odpowiedz
@RzutKamieniem:

Podobno na magazynkach karabinu Robinsona były napisane frazesy w stylu 'Bella Caio' i 'Hello Fascist' i trzy strzały.

Jeszcze nie potwierdzone, ale już przy znalezieniu gnata mówiono, że coś tam było
  • Odpowiedz
@UberWygryw: Gdzie ja niby popiera wolność słowa? XDDDDD Dawanie głosu szumowinom społecznym, niszczącym społeczeństwo nic dla mnie nie znaczy.

Możecie sobie mówić. Do lustra, do ściany, albo drzeć mordę jak schizol z megafonem na ulicy bez konsekwencji. Na pewno nie będzie rozprzestrzeniali swojej schizofrenii jako naukową prawdę na aulach.
  • Odpowiedz
Gdzie ja niby popiera wolność słowa? XDDDDD Dawanie głosu szumowinom społecznym, niszczącym społeczeństwo nic dla mnie nie znaczy.

@RzutKamieniem: wszystko fajnie, dopóki ten u władzy nie stwierdzi że to Ty jesteś szumowiną społeczną.
  • Odpowiedz
@BennyLava: No nie no, wtedy będę robił z niego terrorystę i tyrana, bo jestem Machiavellistą i moją główną motywacją w polityce jest walka z ludźmi tworzącymi problemy, dla mnie i grup z którymi się identyfikuje, a nie stricte wyznaczony kodeks etyczny.
  • Odpowiedz