Aktywne Wpisy

Po jakim czasie od założenia konta zacznę mieć pomarańczowy nick ?

Drom +51
Witam kolejnego dnia.
Ja wciąż zbanowany. I wciąż się nie poddaję, jestem niezłomny.
Ja wciąż zbanowany. I wciąż się nie poddaję, jestem niezłomny.
źródło: IMG_20251014_002944
Pobierz

Jeszcze nie potwierdzone, ale już przy znalezieniu gnata mówiono, że coś tam było powypisywane. Duża szansa, że profil mordercy to krypto-antifiarz czyli dziedziaczek z suburbii co w koledżu został zradykalizowany przez środowisko i profesorów.
Jeśli się to potwierdzi to Pomarańczowy będzie miał dobry pretekst by w końcu zrobić czystkę w koledżach i tak jak to robił w wyjątkowych przypadkach wcześniej pousuwać najgorszy element profesorów kierunków humanistyczno-społecznych pod groźbą obcięcia finansowania z budżetu federalnego ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale człowiek może pomarzyć..................................
#usa
https://x.com/EvanAKilgore/status/1966506492334354853
@Mystige: To akurat też prawda. T-shirty które nosili sprawcy Columbine też miały na sobie pewne napisy, zresztą co później było gdzieś taki popkulturowo nawet przemycane.
Jeszcze nie potwierdzone, ale już przy znalezieniu gnata mówiono, że coś tam było
Prawaczki i wolność słowa XDDDDDDDDD
Możecie sobie mówić. Do lustra, do ściany, albo drzeć mordę jak schizol z megafonem na ulicy bez konsekwencji. Na pewno nie będzie rozprzestrzeniali swojej schizofrenii jako naukową prawdę na aulach.
@RzutKamieniem: wszystko fajnie, dopóki ten u władzy nie stwierdzi że to Ty jesteś szumowiną społeczną.