Aktywne Wpisy

annlupin +14
śpicie jusz
źródło: annlupin45678
Pobierz
Umeraczyk +20
Ale p------a akcja przed chwilą, obsrałem zbroje nieźle xD
Idę se chodnikiem ulicą z pracy i trzech chłopa idzie przedemną, jeden zerknął przez ramię, gwizdnął i stanęli pod ścianą kamienicy, żadnej bramy tam nie było.
Wyciągają fajki bez patrzenia na nie i bacznie mi się przyglądają jak ich mijam no aż mrużąc oczy. Ja na nich tak lekko zerkam, szybka analiza sytuacji.
Dwa szczypiory, dresiki drobne może 70kg w ubraniu i 180cm w
Idę se chodnikiem ulicą z pracy i trzech chłopa idzie przedemną, jeden zerknął przez ramię, gwizdnął i stanęli pod ścianą kamienicy, żadnej bramy tam nie było.
Wyciągają fajki bez patrzenia na nie i bacznie mi się przyglądają jak ich mijam no aż mrużąc oczy. Ja na nich tak lekko zerkam, szybka analiza sytuacji.
Dwa szczypiory, dresiki drobne może 70kg w ubraniu i 180cm w
źródło: temp_file3489336488027306695
Pobierz

W przypadku braku interwencji ,pozwe Wykop.pl .Nie wydalam zgody na podawanie moich danych ani mojego zdjecia .Zostalam tu obrazona a moje biurio zostalo narozone na utrate klientow przez Waszych uczestnikow.Jesli Panstwo nie zareagujecie podaje sprawe do sadu .Moj adwokat wspomnial o odszkodowaniu 500.000 i wzwyz.Zadam reakcji i natychmiastowego usuniecia wpisu narazajacego moja osobe na szykany.Wszystkie osoby komentujace i obrazajace mnie dostana rowniez pozwy.Radze komentujacym usuniecie wpisu a Portalowi natychmiastowej reakcji
Art. 81 ustawy o prawie autorskim – rozpowszechnianie wizerunku wymaga zgody osoby na nim przedstawionej.
Art. 23–24 Kodeksu cywilnego – ochrona dóbr osobistych (m.in. wizerunku, prywatności, dobrego imienia).
Art. 216 kk – znieważenie: wyzywanie, obraźliwe komentarze. Kara: grzywna, ograniczenie wolności, do roku więzienia.
Art. 212 kk – zniesławienie (pomówienie): gdy pisze nieprawdziwe rzeczy, które mogą poniżyć Cię w oczach innych lub zaszkodzić Twojej reputacji. Kara: grzywna, ograniczenie wolności, do 2 lat.
@sylwia-rasch: czy ten adwokat nazywa się Dziura w Dupie? xDD
Zawijaj onuce stąd
źródło: IMG_1521
PobierzNiestety takie działania mają swoją nazwę:
Efekt Streisand
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Efekt_Streisand
Efekt Streisand
Na przyszłość proponuję się zastanowić co Pani pisze w internecie, czasem po prostu lepiej siedzieć cicho niż pisać to "co mi się wydaje" - napisała Pani takie głupoty, że to jest głowa mała. Takie zachowania należy piętnować.