Wpis z mikrobloga

Chciałbym sobie zamówić wydruk 3D takich nasadek na słuchawki do modyfikacji pod MMCX ale nie wiem do której firmy najlepiej się o to zgłosić. Po wyszukaniu pojawiają mi się po kolei Ajmake, Drukarex i 3D-innowacje. Ktoś coś jest w stanie doradzić u kogo takie coś najlepiej zamówić, i z jakimi parametrami?
https://www.thingiverse.com/thing:5031517/files
#druk3d #elektronika
supra107 - Chciałbym sobie zamówić wydruk 3D takich nasadek na słuchawki do modyfikac...

źródło: image

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@rybeczka: #nieelektroda wypad z Wykopu.
@vulcanitu: Trochę dziwnie się u nich zamawia ale poszło, w sumie 18zł+przesyłka. Potem jeszcze konektory i kabelki z Ali, skleić, zlutować i może jaśnie oburzony pan elektrodziarz za drugim razem się nie obrazi gdy wstawię fotkę lutów. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@supra107: jak się bawisz w diy audio to ogólnie polecam sobie zakupić drukarkę samemu, bardzo się przydaje do takich projektów, tym bardziej że możesz potestowac ustawienia, tolerancję itd, zwłaszcza wokół gniazdek jack kilka razy zwykle muszę wydrukować zanim znajdę odpowiedni rozmiar
  • Odpowiedz
  • 1
@JestemKaspi: A zasada działania wypoku jest taka, że zadając pytanie celuje się w tagi z nim związane, ale takie tagi które są obserwowane żeby były widoczne. Z góry zakładam że na tagu #elektronika siedzą również ludzie którzy zajmują się drukiem 3D bo jak choćby z tymi słuchawkami jest to powiązane, ale niekoniecznie obserwują ten drugi tag, więc go dodałem "dla zasięgu".

Ale mea culpa, widać tag #elektronika
  • Odpowiedz
  • 0
@adrninistrator: Wydruczki z Drukarexa już są u mnie, tylko jeszcze trzeba poczekać aż majfrendy doślą co potrzeba. Kabelek tuż tuż, gorzej z samymi końcówkami bo te są we wszystkim najważniejsze a dojdą najpóźniej.
supra107 - @adrninistrator: Wydruczki z Drukarexa już są u mnie, tylko jeszcze trzeba...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz