Wpis z mikrobloga

Ale Tusk to fachowiec, wchodzę na stronę dewelopera a tam ceny!

Aż mi się słabo zrobiło jak sobie przypomniałem, że pare lat temu musiałem dzwonić i prosić o informacje o cenach albo pisać masowo maile a zdarzało się nie dostać odpowiedzi ( ͡° ʖ̯ ͡°)

#nieruchomosci
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@H_266: Taki fachowiec, ze prawdopodobnie gdyby trzaskowski zostal prezydentem, to juz za rok mielibysmy jakis fajny program wspierajacy bogaczy, developerow i posrednikow nieruchomowsci xD A tak chociaz zostalo to przelozone na po 2027 ehhh
  • Odpowiedz
@B12477: Z trzaskiem mogliby to zrobić już teraz, a tak nie ma szans, że w ogóle taki projekt by teraz przedstawili, po prostu zostałoby to zawetowane, a w mediach z nawrockiego robiliby obrońce zwykłych ludzi i przeciwnika wysokich cen nieruchomości, co by jeszcze bardziej pisowców umocniło

No a co do tego, że po 2027 wleci program to racja, ale jak obstawiam tak po około roku, aby też nie wyglądało to
  • Odpowiedz
  • 0
tak samo jak Nawrocki

@B12477: Akurat tą ustawę przepchali zanim Batyr objął władzę, on teraz stosuje tylko obstrukcje, więc nie było by tej ustawy.
  • Odpowiedz
@B12477: Obawiam się, że pod tym względem PiS PO jedno zło. Tusk nie dał rady wprowadzić, bo w przeciwieństwie do PiS nie miał swojego długopisu, przepraszam prezydenta i nie ma jak tego zrobić bezproblemowo, a nie dlatego że jest jakiś wybitnie anty-deweloperski. Trzymał tyle Paszyka w MTiR, który pchał dopłaty, myślisz, że biedaczek Tusk nie wiedział kogo tam trzyma?
  • Odpowiedz
  • 0
Taki fachowiec, ze prawdopodobnie gdyby trzaskowski zostal prezydentem, to juz za rok mielibysmy jakis fajny program wspierajacy bogaczy, developerow i posrednikow

@ChuopSkiChuop: "Co by było gdyby"

Fakty są takie że to wprowadził aktualny rząd, trzaskowski nie jest prezydentem a do tego mamy ustruj parlamentarno-gabinetowy nie prezydencki, więc prezydent nie jest w stanie żadnej ustawy samemu przepchać.
  • Odpowiedz