Wpis z mikrobloga

@Kyrtkele otóż nawiązując do twojego komentarza wyżej, masz prawo się śmiać, nikt tego nie sprawdza. Co więcej fajnie byc spójnym i ofiara została spójna i wierna swoim poglądom do końca 🦅🦅🦅🦅💪💪💪💪💪
  • Odpowiedz
@Hadolf_Itler: Tak masz prawo się śmiać z wszystkiego ale to z czego się śmiejemy pokazu jakimi jesteśmy ludźmi... a widać Ty nie masz zbyt wiele wspólnego z człowiekiem i człowieczeństwem jarasz się śmiercią kogoś bo Ci jego poglądy nie pasowały tyle i aż tyle
  • Odpowiedz
@Kyrtkele: otóz ja śmieję się bardziej z hipokryzji prawicy i oburzenia gdy żarty z lewej to łohohohihihihi a gdy żarty z prawej to łolaboga tak nie wolno.
Bardzo doceniam odpowiedzialność i spójność, coś co nietety wielu głośnych polityków prawej strony nie uważa za ważne w swojej kreacji.
Okreslenie mnie takim mianem jest bardzo smutne bo to nie ty tylko ja uratowałem w swoim życiu kilka osób. Bardzo smutne jak z
  • Odpowiedz
@Hadolf_Itler: Nie znasz mnie a Ja nie znam Ciebie nie wiem czy kogoś uratowałeś tak jak Ty nie wiesz czy ja kogoś uratowałem ale oceniam Cię po wpisie w którym cieszysz się z śmierci kogoś kto miał skrajne poglądy tylko dlatego bo się z nimi nie zgadzasz a tekst, że ofiara była spójna i wierna swoim poglądom do końca pokazuje, że jawnie się z tego cieszysz i jest to dla
  • Odpowiedz
@Kyrtkele a pamiętasz charlie hebdo albo zamachy w niemczech i jak to wtedy „dobrze tak lewakom” było? No chyba nie pamiętasz. Moje reakcja to odpowiedź na inną akcje i nie kupuję jezuskowej wyrozumiałości wobec kogos kto jawnie pierwszy pluje w moją strone
  • Odpowiedz
@Hadolf_Itler: aha czyli jeśli jakiś idiota wtedy pisał, że heheheh dobrze tak lewakom to Ty masz prawo teraz pisać hehehehe dobrze tak prawakom? nie widzisz pewnego błędu logicznego? To nasze zachowanie określa jakimi jesteśmy ludźmi Ty najwyraźniej jesteś z tej grupy heheheheh dobrze tak .... tu wpisz sobie dowolną grupę społeczną bo w końcu ta druga strona się kiedyś śmiała z nas hehehehe :D to taki poziom rozwoju 5 latka.....
  • Odpowiedz
@Kyrtkele dlaczego personalnie kolego co? Zbyt mało ludzi z różnego przekroju musiałeś poznac zeby myslec ze tych idiotów jest mało.
i tak, zwalczaj ogień ogniem. Nie działa ale wicie sie w odmętach ogłady bawi po prawej stronie
  • Odpowiedz
@Hadolf_Itler: "Moje reakcja to odpowiedź na inną akcje i nie kupuję jezuskowej wyrozumiałości wobec kogos kto jawnie pierwszy pluje w moją strone" Twoja reakcja jest symetryczna do odpowiedzi tych co pluli na ofiary z Charlie Hebdo czyli jesteś sam skrajnym przedstawicielem którejś z opcji... a jakbyś stosował się do zasad o których mówisz to nie dolewałbyś paliwa do ogniska tyle i aż tyle ;) znam wielu ludzi z różnych pokrojów
  • Odpowiedz
@Hadolf_Itler: nikomu nie wolno i tym bym napluł w twarz i tym takie jest moje zdanie tylko o to mi chodzi :) pokaż swoją wyższość i przyznaj mi rację, że żadna strona nie ma prawa śmiać się i pluć na takie sytuacje nie ważne kogo one dotykają jest to dramat i tragedia :
  • Odpowiedz
@Kyrtkele: świat jednak pokazuje co innego ale tak, tutaj masz rację. Tylko pamiętaj następnym razem gdy zaśmiejesz się jak głupia feministka se goopi ryj rozwali albo brudas zrobi zamach w Europie ;)
  • Odpowiedz