@parande no mi np. matka od dzieciństwa powtarzała “nie baw się z tatą, tata jest głupi i zrobi ci krzywdę”.
A najważniejszą zasadą było „nigdy nie przeszkadzaj mamusi”, więc właściwie całe życie musiałem siedzieć cicho jak pod miotłą. I nie wychodzić z domu bo wtedy mamusia nie wie gdzie jesteś i ciągle się stresuje i denerwuje, a to niedobrze dla mamusi, jesteś złym synem. A potem, jak już dorosłem, matka mnie
@parande: Klasyczny whataboutism i urażone ego przez to, "Jestem kobietą, ktoś napisał o czymś negatywnym, które jest powiązane z kobietami, więc atakuje mnie personalnie" pomijając całą naturę problemu.
Myślicie, że jest szansa na obniżenie raty kredytu na 3 miesiące w banku? Bo wziąłem kredyt jakiś czas temu, ale straciłem pracę i ciężko mi się wyrobić z ratami. Chce się dziś udać do placówki i zapytać.
źródło: 1000056724
Pobierz@parande: Pewnie babcia wyhodowała go na "nice guya" i bał się sprzeciwić swojej żonie
A najważniejszą zasadą było „nigdy nie przeszkadzaj mamusi”, więc właściwie całe życie musiałem siedzieć cicho jak pod miotłą. I nie wychodzić z domu bo wtedy mamusia nie wie gdzie jesteś i ciągle się stresuje i denerwuje, a to niedobrze dla mamusi, jesteś złym synem. A potem, jak już dorosłem, matka mnie