Aktywne Wpisy

MonazoPL +141
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: 700 zł bank millennium monazo
Pobierz
Widzę to auto i już wiem że kierowca upośledzony z kompleksami XD.
Typ się do mnie spruł że się księciu nie usunąłem na wąskiej drodze) oczywiście ja małym autem mam do rowu s--------ć bo sobie przegryw wydłużył siusiaka przez hamerykańskie auto i nie jest wstanie się zmieścić (bo była zaspa z jednej strony XD)
Na tej drodze bez problemu mieszczą się dostawczaki i osobówki obok siebie.
Po
Typ się do mnie spruł że się księciu nie usunąłem na wąskiej drodze) oczywiście ja małym autem mam do rowu s--------ć bo sobie przegryw wydłużył siusiaka przez hamerykańskie auto i nie jest wstanie się zmieścić (bo była zaspa z jednej strony XD)
Na tej drodze bez problemu mieszczą się dostawczaki i osobówki obok siebie.
Po
źródło: pikap-Ford-F150
Pobierz

Pierwsze wrażenie o osobie:
- nie podoba mi się z wyglądu,
- nie podoba mi się jej sposób bycia,
- nie pociąga mnie.
Po nieco lepszym poznaniu tej osoby zmiana podejścia o 180 stopni:
+ podoba mi się z wyglądu,
+ podoba mi się jej sposób bycia,
+ mega mnie pociąga.
Czy mieliście kiedyś tak?
Strasznie to dziwne, ale doświadczyłem czegoś takiego. Naprawdę na początku nie chciałem mieć nic wspólnego z tą osobą, a teraz mam niemalże obsesję na jej punkcie. Najdziwniejsze jest to, że ta diametralna zmiana nastąpiła w krótkim czasie.
Może po prostu pierwsze wrażenie potrafi być mocno mylące?
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #pytanie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Na początku patrzysz powierzchownie, bez emocjonalnego zaangażowania więc oceniasz neutralnie albo na minus.
Potem dzieje się coś co wywołuje emocje, osoba okazuje się miła, zainteresowana tobą, pokazuje cechy, które trafiają w twoje potrzeby i nagle twój mózg zaczyna filtrować rzeczywistość. To co wcześniej cię drażniło teraz zaczyna się wydawać urocze.
To trochę jak z piosenką która na początku cię irytuje a jak
W kontekście związków to jest duża grupa ludzi (raczej kobiet niż mężczyzn) co nie umie powiedzieć czy druga osoba je pociąga po samym pierwszym wrażeniu i
Tylko tak mam, do tego ten pas rozpędowy potrafi trwać nawet półtora roku, a jestem chłopem.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi