Wpis z mikrobloga

@Pastor_nowak: @krzysztof_suchodolski Wpłaci jakiegoś tłustego donejcika dla Lolo i ten mu wybaczy. Ókasz ma miękkie serduszko. Onckiemu, wieloletniemu stalkerowi, wybaczył, to i Przemuś jakoś zaklajstruje całą syt. A Cziki kojarzy tego petitka z czatu Barneja, z półtora roku temu wyzywał mnie, aż dymy szli.

I czy to sam BejBarnej go nie sprzedał? Hmmm... ciekawe. Barnejek lubił plotkować i wynosił różniaste rzeczy poza "tajne" grupki grajewskie obcym ludziom i za
  • Odpowiedz
@Pastor_nowak: Okej, ale czysto teoretycznie Borneg mógł się wysprzęglić dla jej. Wcale bym się nie zdziwił - Borneg miał takie akcje. Piotruś zresztą też ludzi dekonspirował z zemsty lub pod presją (akcja z celowym nagraniem tablic rejestracyjnych).
  • Odpowiedz
@CzikaKiri: Zabawne, że od podnóżków i innych wuzywa Cię gość, co jest największym podnóżkiem na tagu i zdeka nietypowym kozakiem, co opowiadał jak na ulicy byle lapsa by wyjaśnił batonem, że przymasował, w dodatku też jeszcze się pruł do mnie i wyśmiewał, sugerował, że ja się boję, stresuję ludzi, że hehezadyszka koperek pod nosem, a się obs--ł w nachy w sekundę, jak dostał propozycję spotkania się w Wwa xD ten
  • Odpowiedz
@ThiZ: Jacenty farmazoniarz, terminator spod warszawskiego lasku - kogo on to nie łapał i nie bił. Na drugim screenie masz też inf., która może wyjasniać, skąd ma takie jazdy. Ponadto farmazonił, że był detektywem z licencjami. Licencji detektywistycznej nie ma oczywiście - imię i nazwisko jakie sam podał na tagu z potrzeby atencji, nie figuruje w żadnym rejstrze licencjonowanych detektywów, a czy ma rzeczywiście pozwolenie na b--ń (pisze po pijaku
CzikaKiri - @ThiZ: Jacenty farmazoniarz, terminator spod warszawskiego lasku - kogo o...

źródło: InCollage_20250910_003628418

Pobierz
  • Odpowiedz