Ostatnio w miejscowości z której pochodzę (gmina Nowa Słupia, woj. Świętokrzyskie) doszło do włamania do domu prywatnego, gdzie skradziono pieniądze i biżuterię. Na grupie na Facebooku zauważyłem, że do podobnego włamania/próby włamania doszło niedaleko. Na szczęście na posesji była kamera i nagrała dwóch gagatków. Wiem, że szansa na to by ktoś znał tutaj danych osobników jest niewielka ale nie zaszkodzi spróbować. Wykop jednak jest dobry w poszukiwaniach ( ͡º͜ʖ͡º) W komentarzu przybliżenie. #swietokrzyskie #policja #wykopcsi #kryminalne
@Aztec26626: na spotted kraków sa te same zdjecia z data 4.09 i opisem "Uważajcie, panowie nagrani przez monitorung podczas próby włamania do domu w jednej z podkrakowskich miejscowości"
@niedorzecznybubr: Dokładnie tak jest, debile uzywają tego AI bez pojęcia. Najlepsze jest jak ktoś prosi na grupie na Facebooku o "wyostrzenie zdjęcia", po czym ameby wrzucają to w Chat GPT, postać na zdjęciu dostaje zupełnie nowy ryjec (jak powyżej), ale mimo wszystko jest zadowolona z efektu XD
Wiem, że szansa na to by ktoś znał tutaj danych osobników jest niewielka ale nie zaszkodzi spróbować. Wykop jednak jest dobry w poszukiwaniach ( ͡º ͜ʖ͡º)
W komentarzu przybliżenie.
#swietokrzyskie #policja #wykopcsi #kryminalne
źródło: temp_file5223414242624622437
Pobierzźródło: temp_file1404684559972785446
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
źródło: temp_file5594914314066010177
Pobierz@Aztec26626: mam wrażenie że to samo zdjęcie było na grupie gminy kocmyrzów - luborzyca
źródło: temp_file2360529235075340853
Pobierz