Wpis z mikrobloga

Zapomniałem, że jest takie coś a miałem obczaić. Aktualnie używam Winampa, od zawsze. Może tu są jakieś plusy dodatnie takiej wersji, jak na razie widzę pełno opcji i nowych wtyczek.
Instalator ma też możliwość wypakowania jako portable: https://getwacup.com/

WACUP (które można wymawiać jako „wakeup” lub „wac-up” lub jakkolwiek wolisz w swoim języku ojczystym) to moja wizja odtwarzacza multimedialnego, który jednocześnie powinien być kompatybilny z wtyczkami do najpopularniejszych odtwarzaczy multimedialnych, do których jesteś przyzwyczajony. Planuję wprowadzić poprawki błędów, aktualizacje istniejących funkcji i, co najważniejsze, nowe funkcje, aby w przyszłości stać się samodzielnym, wysoce kompatybilnym odtwarzaczem multimedialnym.

WACUP opiera się w dużej mierze na systemie wtyczek, co ułatwia dostosowanie instalacji WACUP do własnych potrzeb. Po zakończeniu fazy testowej, zostanie udostępniony pakiet SDK, dzięki któremu będzie można tworzyć nowe wtyczki dodające dodatkowe funkcje.

#wacup #winamp #muzyka #odtwarzacze #software
deap - Zapomniałem, że jest takie coś a miałem obczaić. Aktualnie używam Winampa, od ...

źródło: xcvxcv

Pobierz
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach