Aktywne Wpisy

moll +199
źródło: 1000018450
Pobierz
NissanZ32 +88
Polak gdy kupi nowe auto z salonu (największe osiągniecie jego rodziny od pokoleń)
#patologiazmiasta #motoryzacja
#patologiazmiasta #motoryzacja
źródło: image
Pobierz

Gry Kojimy od zawsze były tymi ambitnymi, "lepszymi" grami, które jak lep na muchy przyciągały takich ludzi. Osobami, które wszem i wobec ogłaszały się fanami Kojimy, ale tak naprawdę nie potrafiły nawet przejść jednej gry bo wydawały im się nudne albo męczące.
Ja sam przeszedłem tylko MGS 1 I 2, przy czym dwójka już mnie dość mocno wymęczyła pod względem wizji i przedłużanej drugiej połowy gry, z dialogami które często prowadziły do nikąd.
Oczywiście nie odbieram głębi całej twórczości HK, wiem że jego dzieła można analizować i szukać połączeń, alegorii do prawdziwego świata a nawet próby wizji przyszłości. Doceniam także każda z tych gier pod względem technologicznym, bo za każdym razem wyciskały 100% z konsoli PlayStation i były pełne innowacji.
Szanuję także fanów MGS, którzy do dziś szukają easter eggow i przechodzą każdą grę na różne sposoby, analizując fabułę i gameplay.
Już nawet szanuje w tym wypadku Kiszaka za to że przynajmniej nie udawało że mu się podoba tylko po godzinie w-----ł bo dla niego fabuła w grach jest zbędna.
Ale nie Snakeiter. On najchętniej w-------y te grę bo go w-----a i nudzi, ale nie może. Musi dalej udawać, bo przez to czuję że należy do grupy bardziej elitarnych graczy - FANÓW GENIUSZU KOJIMY.
#kiszak
źródło: 17568364903218577864263304386741
PobierzGry jak gry,mgs dla mnie zawsze był specyficzny i bliżej mi było Splinter Cell przez to że fabuła w mgs była zbyt "japońska"
Ale niestety kiedy tak jak ten osobnik chcesz udawać kogoś bardziej w temacie niż jesteś to
No ale nie Kinkeo Bolivia ( ͡º ͜ʖ͡º)
ty jakbys zobaczyl kogos o nazwisku "たわごと" to bys mowil no brzmi japonsko i koniec tematu, a dla japonczyka brzmi jak gowno
źródło: image
PobierzRozumiem że ma swoich fanów, mój post był bardziej dla beki niż dla poważnych rozważań.