Wpis z mikrobloga

@czarny_matt94: czyli potwierdziło się to co mówili te kilka dni temu, że niby 50% praw do zawodnika sobie chcą kupić. Dla mnie git - oby on tam przerósł ten Betis, żeby doszło do transferu i jeszcze coś za niego wpadło.
  • Odpowiedz
@czarny_matt94: Bramkarz raczej przyjdzie, tylko ciekawe który. Szczerze mówiąc coraz bardziej przekonuje mnie ten Martinez - gorszy od Onany na pewno nie będzie, bo się po prostu nie da, a chociaż zawsze będzie to kolejny lider na boisku. Mentalność u naszych piłkarzy leży i kwiczy, a Martinezowi charakteru absolutnie nie można odmówić.

Lammensa w ogóle nie znam, nie oglądałem ani jednego jego meczu i mi ciężko cokolwiek o nim powiedzieć.
  • Odpowiedz
@Danzuo: Mam dokladnie taki sam tok myslenia. Lammens to kolejny pilkarz z potencjalem ale to wszystko. Z drugiej strony jest sprawdzony w lidze Martinez. Jego jednak glownym problemem jest wiek i wydaje sie, ze to transfer na max 2 lata.
  • Odpowiedz
@ejenes: Może nie to nie jest taka zła opcja, skoro Vitek, który jest obecnie wypożyczony ligę niżej jest jednym z najlepszych bramkarzy na tę chwilę. Wiadomo to dopiero kilka kolejek, ale może byłby to jakiś plan, żeby wziac sprawdzonego bramkarza na 2 - 3 lata, a potem na całego wprowadzić Radka.
  • Odpowiedz